Adriana Iliescu e mândră de fiica ei: „Și ea gătește în casă”. Eliza studiază la două facultăți

Adriana Iliescu este mândră de fiica ei în vârstă de 18 ani. Eliza studiază la două facultăți din București și are numai note de 9 și 10 până acum.

Eliza se află în sesiune și învață mult pentru a promova examenele pe care le are la ambele facultăți. Adriana Iliescu are grijă ca fiica ei să fie liniștită în această perioadă, astfel că o răsfață cu prăjituri.

Fiica fostei profesoare își ajută mama la toate treburile casnice și uneori gătește. Adriana Iliescu spune că Eliza face paste bolognese delicioase.

„Eliza este la examen acum. Sunt foarte mulțumită de ea. Vineri a avut de predat și un referat și tot așa. Suntem sănătoase amândouă, ne înțelegem de minune, avem cărți în casă. Îmi cere sfaturi, dar cred că nu prea mai are nevoie de ele, pentru că este mare, ea este la facultate acum, nu mai este la liceu. Atunci când are nevoie de mine discutăm pe diverse teme și o ajut cum pot eu mai bine.

Are note doar de 9 și 10 la facultate. Îi place foarte mult filosofia, pentru ea este o mare pasiune, limba română nu mai zic, deoarece este o materie care e ca la ea acasă. Astazi a mai avut un examen la facultate, așa că de dimineață m-am trezit și i-am pregătit o prăjitură. Și ea gătește în casă, sunt tare mândră de ea. Eu nu știu să pregătesc spaghete bolognese și le face Eliza', a declarat pentru Click! Adriana Iliescu.

eliza-si-adriana-iliescuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

După ce a terminat liceul ca șefă de promoție a absolvenților Colegiului Dimitrie Paciurea și a luat Bac-ul cu media 9,5, Eliza Iliescu a fost admisă la facultatea pe care și-o dorea. Fiica Adrianei Iliescu este studentă la Litere și își dorește să fie profesoară de română și engleză. Acum, ea a anunțat că merge și la a doua facultate, cu taxă, la Științe Umane, scrie Libertatea.

Mama ei spunea ea va face totul pentru a o ajuta pe fiica ei. Vor plăti taxa din pensie, iar dacă nu se vor descurca, vor face un credit. „Am făcut un calcul și putem face asta. Poate vom lua și un credit, vom vedea!

Ar fi vorba despre circa 4.000 de lei anual, o sumă pe care cred că o vom putea acoperi din pensia mea, repet! Știm amândouă că nu va fi simplu. Dar cred cu tărie că va reuși să le facă față!', a declarat Adriana Iliescu.

Adriana Iliescu e considerată cea mai în vârstă mamă din România, ea a născut-o pe Eliza când avea 66 de ani.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete