Bursucu revine la Kanal D, după ce matinalul pe care îl prezenta a fost scos de pe post: „Surprizele se vor ține lanț”

În curând, noi ediţii ale emisiunii Roata Norocului', la Kanal D. Bursucu și Ana-Maria Barnoschi, cei doi prezentatori ai îndrăgitului show, readuc, pe micul ecran, distracția si premii pe măsură.

Roata Norocului' revine în atenția milioanelor de telespectatori cu noi ediţii ale emisiunii, în curând, la Kanal D! Bursucu și Ana-Maria Barnoschi, cei doi amfitrioni plini de energie și bună dispoziție, vor readuce distracția maximă în casele telespectorilor, cu premii uriașe și provocările în cascadă pe care magica Roată le dezvăluie invitaților emisiunii.

„Surprizele se vor ține lanț, așa cum v-am obișnuit de atâta vreme. Primele vedete care se vor afla  în fața dumneavoastră vor fi Lucian și Augustin Viziru. Doi frați fantastici care au misiunea să îmblânzească Roata și să atragă norocul de partea lor. Dar cum se vor descurca până la urmă rămâne de văzut!', spune Bursucu. 

roata-norocului-bursucu-si-ana-maria-barnoschiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Provocările puzzle-ului, emoțiile care însoțesc fiecare întâlnire a concurenților cu Roata, muzica bună, glumele în cascadă, bucuria câștigurilor uriașe sunt ingredientele nelipsite, care îi vor ține în continuare pe telespectatori în fața micilor ecrane.

„Lume, lume! Revenim cu râsul molipsitor și cu relaxarea atât de necesare înainte de începerea unei noi săptămâni! Fiți cu ochii pe Roata Norocului!', a adăugat Ana-Maria Barnoschi.

 Așadar, Norocul bate la ușa! Nu pierdeți, în curând, la Kanal D, noi ediţii ale show-ului concurs Roata Norocului', în compania celor doi îndrăgiți prezentatori Bursucu și Ana-Maria Barnoschi!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete