Adriana Bahmuțeanu renunță la televiziune! Prezentatoarea a făcut un anunț surprinzător: „După mai bine de șase ani…”

Adriana Bahmuțeanu nu va mai apărea la televizor prea curând. Prezentatoarea a început anul 2018 cu un anunț surprinzător pentru admiratorii ei: și-a dat demisia de postul de televiziune Antena Stars, unde a lucrat în ultimii ani.

Adriana Bahmuțeanu a dat vestea acestei schimbări majore din viața ei, chiar pe pagina sa de socializare.

Adriana Bahmuțeanu renunță la televiziune

„Vreau că anul ce tocmai a început să îmi aducă schimbări pe toate planurile existenței mele. Așadar, după mai bine de șase ani de provocări, aventură și competiție, călătoria mea alături de echipa postului se încheie aici. A fost o perioadă superbă profesional, încărcată de adrenalina minutului de rating, o experiență inedită alături de colegi minunați. Mulțumesc întregii echipe ce m-a susținut în momentele dificile, managementului, celor de la PR și tehnicienilor din spatele camerelor tv.

Am convingerea că viață este o aventură formată din provocări, episoade, lecții, provocări sau obstacole pe care trebuie să le depășim. La fel cum cred cu tărie că fiecare dintre noi ne construim realitatea și drumul așa cum simțim că este mai bine! Mulțumesc mult tuturor!', a scris Adriana Bahmuțeanu, pe pagina sa de Facebook.

Se pare că unul dintre motivele care au determinat-o pe Adriana Bahmuțeanu să ia această decizie radicală ar avea legătură cu problemele sale de sănătate. Prezentatoarea își dorește ca pe viitor să se ocupe mai mult de starea sa de sănătate.

Pentru a vedea mai multe imagini cu prezentatoarea, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Adriana Bahmuțeanu, mesaj înduioșător de ziua fiului ei: „Nu îmi vine să cred că au trecut 10 ani'

Adriana Bahmuţeanu a ajuns cu copilul de urgenţă la spital: „Am intrat în panică! Prigoană nu a dat niciun semn de viaţă'

Fotografii de colecție! Cum arată Adriana Bahmuțeanu în copilărie? Nici nu zici că e ea

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete