Adriana Bahmuțeanu, agresată și amenințată de un fost partener: „Îmi era frică că o să mă omoare”

Adriana Bahmuțeanu este una dintre cele mai cunoscute femei din lumea mondenă. De-a lungul timpului aceasta a fost în atenția publicului datorită relației sale cu Silviu Prigoană și ulterior a devenit prezentatoare în cadrul unor emisiuni TV.

Adriana Bahmuțeanu a trecut printr-o mulțime de evenimente mai puțin plăcute de-a lungul vieții sale. Unul dintre acestea s-a întâmplat la scurt timp după ce a împlinit 18 ani. În cadrul unei emisiuni, vedeta a povestit cum s-a simțit la un pas de moarte din cauza violenței unui fost iubit.

Aceasta a dezvăluit clipele de groază prin care a trecut atunci când a decis să se despartă de agresor. Acesta a bătut-o și mai mult decât atât, a amenințat-o cu moartea.

„Am fugit de el, am stat două luni la o prietenă, era un om violent, era violent cu proprii lui părinți. Îmi pare bine că mi-am găsit tăria să plec, îmi era foarte frică, îmi era frică că o să mă omoare, că o să-mi facă ceva rău.

Tata m-a văzut că aveam o urmă de bocanc pe picior, era un om foarte violent, la început era totul minunat. După ce ne-am mutat împreună au început poveștile nasoale', a mărturisit Adriana Bahmuțeanu.

Fosta soție a lui Silviu Prigoană își dorea foarte mult să lucreze, însă acesta din cauza geloziei i-a interzis. Atunci Adriana a luat decizia de a se muta la prietena sa, însă fostul iubit și-a dorit o discuție între patru ochi.

Imediat ce au rămas singuri în cameră, bărbatul a scos un pistol și a amenințat-o că-i va lua viața.

„Eram foarte tânără, avem 18-19, nu mă lasa să intru în presă că i se părea că dacă îmi găsesc pe altcineva dacă lucrez (…) A venit în casă la prietena mea, mi-a zis că vrea să vorbească în particular, ne-am dus în altă cameră și a scos un pistol, mi l-a p-a zis că ori te împaci cu mine, ori te împușc. Nu știu dacă era un pistol de jucărie că nu mi-am dat seama, dar am avut tăria să-i spun că împușcă-mă că eu o să mor, iar tu te duci la pușcărie', a mai povestit vedeta.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete