Adrian Nartea, o nouă imagine adorabilă alături de fetița cea mică

Adrian Nartea, o nouă imagine adorabilă alături de fetița cea mică

Îndrăgitul actor Adrian Nartea a postat o nouă imagine adorabilă cu fetița lui cea mică. Cu mesajul 'Așteptând-o pe mami', fotografia postată de Nartea în care el apare alături de ambele fiice i-a 'topit' pe fanii săi.

Nartea și soția sa, Alina au devenit părinți pentru a doua oară, acum aproape o lună. Cei doi formează un cuplu de mai bine de șapte ani și mai au împreună o fată, pe nume Mara.

La momentul nașterii celei de-a doua fetițe, actorul și-a anunțat fanii prin intermediul rețelelor de socializare, arătându-le poze cu micuța Petra, alături de surioara mai mare.

„A venit! Am așteptat-o nouă luni și ieri le-am adus acasă! Începe un nou capitol în viețile noastre unde va trebui să avem din nou răbdare, multă multa iubire și zâmbete, chiar si atunci când plângem.

Bine ai venit acasă, Petra! Te iubim enorm, #Mami, #Mara, #Tati și #Brioche!', a fost mesajul pe care Adi Nartea l-a postat pe Instagram la acel moment.

Actorul din „Vlad' difuzat de Pro TV este alături de soția sa în perioada de acomodare, dovadă fiind o imagine cu el și cele două fetițe așteptând-o pe Alina în mașină. Mai mult decât atât, profitând de vremea frumoasă a primăverii, Adi a ieșit la o plimbare prin parc doar cu fetița cea mare, odihnindu-se la o terasă unde au servit prânzul.

Carismaticul Adi Nartea și fostul manechin Alina Ferinceac se cunosc de foarte mulți ani datorită unui proiect comun pe care l-au avut împreună în Tunisia. De atunci au devenit un cuplu solid și discret și mai apoi o familie frumoasă.

„Ea venea din Milano, eu din România şi am lucrat trei zile împreună. După ce proiectul s-a terminat, ne-am schimbat id-urile de messenger şi aşa a început relaţia noastră', a povestit Adrian Nartea.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete