Adrian Enache, mărturisiri emoționante despre ultimele zile petrecute cu Stela Popescu: „Avea o stare excepțională, 82 de ani nu se vedeau nicio secundă”

Stela Popescu si Adrian EnacheSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Adrian Enache este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de la noi. Artistul este și actor și urcat pe scenă alături de actori mari, cum ar fi Stela Popescu și Alexandru Arșinel.

În cadrul unui interviu acordat pentru Revista Avantaje, Adrian Enache a povestit cum au decurs ultimele sale întâlniri cu marea actriță Stela Popescu.

Adrian Enache, mărturisiri emoționante despre ultimele zile petrecute cu Stela Popescu

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Cântărețul a dezvăluit că a vorbit cu Stela Popescu chiar în ultimele ei zile de viață.

„În anul 2018, cel mai mult îmi doresc să fiu sănătos, așa cum vă doresc și vouă pentru că, anul trecut mi-am pierdut prieteni foarte dragi și colegi, Dumnezeu să-i odihnească, Stela Popescu, Cristina stamate, teatrul e mult mai sărac fără domniile lor și asta s-a simțit și la ultimul nostru spectacol când eu de 15 ani intru pe scenă la oră aproximativă de 9 fără un sfert, când spectacolul începe la 19:00, și mi-au zis să vin urgent, pentru că era un gol imens, s-au uitat pe scenariu și lipsea Stela Popescu, lipsea Cristina Stamate și domnul Arșinel era în spital, așa că am simțit-o pe pielea mea ca să spun așa. E un gol mare lăsat de cele două doamne. Și Olga Tudorache, altă mare doamnă a teatrului românesc, foarte mulți artiști s-au stins în 2017 și aș vrea dacă se poate să se mai închidă robinetul, să nu mai moară atâtea personalități care într-adevăr au avut ceva de spus în această lume în care kitsch-ul e la mare modă. Artiștii adevărați pur sânge sunt ca degetele de la o mână, de asta vreau să îi păstrăm.

Am întâlnit-o pe Stela chiar cu o zi înainte să moară, duminică am avut spectacol, luni am mai vorbit și marți a fost aceea petrecere. Ne îmbrățișam tot timpul, avea o stare excepțională, 82 de ani nu se vedeau nicio secundă. Era plină de viață, era tonică, ea pleca peste tot, avea planuri, mergea într-un turneu în Spania, după care, pleca în India, pleca în Germania, tot timpul când o căutai, ea era pe mapamond, Stela Popescu. Era un motor de energie și bunădispoziție tot timpul și o iubesc mult, și pe Stela și pe Cristina, ele nu au dispărut, eu le văd peste tot și la treatru și așa trebuie să trăim cu ele în suflet,' a povestit Adrian Enache, pentru Revista Avantaje.

Stela Popescu a murit pe data de 23 noiembrie 2017, în urma unui accident vascular cerebral, pe care l-a suferit cu cel puțin 12 ore înainte de a fi găsită fără viață.

Pentru a afla mai multe detalii urmărește materialul video de mai sus!

Foto: captură video, Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Iuliana Marciuc, despre relația cu Adrian Enache: 'Sunt dovada cea mai bună că nu o hârtie ţine o relaţie'

Ce mai face fosta soţie a lui Adrian Enache, la mai bine de 7 ani de la divorţul de artist

Cristina Stamate a fost și scriitoare, nu doar actriță! Cartea scrisă de ea va fi lansată în curând, iar prefața a fost semnată de Stela Popescu

Florin Piersic a luat o decizie radicală după moartea marilor actrițe Stela Popescu și Cristina Stamate

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete