Adina Postelnicu e de acord ca partenerul ei să aibă mai multe soții: „El are voie patru neveste, că e musulman”

Adina Postelnicu trăiește de 10 ani o poveste de iubire cu Glance și împreună au o fetiță de trei ani și jumătate. Artista nu este deranjată dacă în viața iubitului ei ar apărea o altă femeie.

Adina de la Heaven spunea că nu vrea să se căsătorească, pentru că nu crede că un act poate ține doi oameni împreună. „Dacă un bărbat vrea să facă ceva, o face și cu tine de mână. A fost înțelegerea noastră de la început. Când nu mai simțim, ne spunem «la revedere». Ăsta e și motivul pentru care nu ne-am căsătorit până acum. Nu cred în această instituție a căsătoriei. Un act nu te ține și atunci e mai important respectul', spunea artista în urmă cu câțiva ani.

Recent, Adina Postelnicu a trecut printr-o operație de micșorare a sânilor și este mulțumită de această alegere. Pornind de la acest subiect, vedeta a spus că dacă partenerul ei își va dori o iubită cu sâni mai mari este liber să o caute. De asemenea, Adina a precizat că Glance este musulman, iar religia îi permite să aibă patru soții, fapt cu care ea este de acord.

„Dacă vrea una cu sânii mari, poate să-și aducă, că el are voie patru neveste, că e musulman! Eu sunt de acord, că tot am nevoie de o menajeră, mai am nevoie și de un baby-sitter.

Următoarele trei neveste pe care poate să și le ia mă vor scuti să plătesc alți bani pentru doamnele care vin să mă ajute la curățenie, la una alta.

Pentru că nu uitați că prima nevastă, la arabi, e prima! Le comandă pe celelalte, dacă nu știați! Deci, clar nu sunt împotrivă, să și le ia pe alea cu sânii foarte mari!', a declarat solista, pentru Click!.

Între Adina Postelnicu și Glance este o diferență de vârstă de 11 ani, el fiind mai tânăr decât ea. Vârsta nu a fost deloc o problemă pentru ei, astfel că povestea lor de dragoste durează deja de un deceniu.

adina-postelnicu-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SPECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete