Schimb de replici amuzant între Prințul William și actorul Bradley Cooper la ceremonia de decernare a Premiilor Bafta 2019

Prințul William a prezidat cea de-a 72-a ceremonie de decernare a premiilor Bafta, care a avut loc pe 10 februarie la Londra. Ducele de Cambridge i-a felicitat, la sfârșitul evenimentului, atât pe câștigători, cât și pe nominalizați. 

Dacă Kate Middleton s-a făcut remarcată la Premiile Bafta 2019 prin ținuta aleasă – o rochie albă, asimetrică, accesorizată cu pantofi Jimmy Choo și cu cercei care i-au aparținut Prințesei Diana, un omagiu adus soacrei sale -, soțul ei a ieșit în evidență mai degrabă printr-o replică adresată actorului Bradley Cooper, câștigătorul unui premiu BAFTA pentru cea mai bună coloană sonoră. Este vorba despre piesa „Shallow', coloana sonoră a filmului „A Star Is Born'.

A Star Is Born', câștigător al unui premiu Bafta și al unui premiu Grammy

Potrivit www.gala.fr, actorul s-a aflat în Anglia pentru a participa la ceremonia de decernare a Premiilor Bafta, în timp ce Lady Gaga, cu care a împărțit capul de afiș al filmului, s-a aflat la Los Angeles, la ceremonia de decernare a Premiilor Grammy. Cuplul Bradley – Gaga a fost și câștigătorul unui premiu Grammy, și anume la categoria Cea mai bună interpretare duo/grup, pentru aceeași piesă „Shallow'.

Schimb de replici amuzant între Prințul William și actorul Bradley Cooper la ceremonia de decernare a Premiilor Bafta 2019

După ce și-a primit premiul – pentru cea mai bună muzică de film -, Bradley Cooper a fost felicitat de Prințul William: “Nu știam că știți și să cântați“, i-a zis Ducele de Cambridge actorului. “Nici eu“, i-a răspuns Cooper, cu zâmbetul pe buze. Cei doi au avut apoi un schimb de amabilități previtoare la prestația lui Lady Gaga, partenera lui Bradley din filmul „A Star Is Born'.

Calitățile vocale ale actorului au fost apreciate la superlativ de Lady Gaga, care, în momentul lansării filmului, a afirmat că a fost 'cucerită de vocea lui, pentru că adevărul e că sunt oameni care pot cânta perfect din punct de vedere tehnic, dar nu au pic de suflet. Bradley cântă din suflet și știe să spună o poveste atunci când cântă'. Cântăreața a adăugat că avea prejudecăți legate de actorii care interpretează roluri de cântăreți, dar că, în cazul lui Cooper, și-a dat seama imediat că lucrurile stau altfel și că are de-a face cu un veritabil rockstar.

A Star Is Born', povestea unei iubiri imposibile

A Star Is Born' este primul film al lui Cooper în calitate de regizor și coscenarist. Acesta prezintă o poveste de dragoste care ia naștere între muzicianul Jackson Maine (Bradley Cooper) și o tânără aspirantă la statutul de cântăreață, Ally (Lady Gaga). Deşi nu mai credea că va mai urca vreodată pe o scenă, Ally reușește să cucerească publicul, după ce Jackson o convinge să urce pe scenă, la unul dintre concertele lui.

Pe măsură ce Ally cunoaște celebritatea, povestea lor de dragoste se deteriorează, iar Jackson se simte tot mai singur, rămânând un personaj tragic, care inspiră milă. Jackson se luptă nu doar cu fantomele trecutului, ci şi cu drama de a fi nevoit să trăiască permanent cu o afecţiune gravă – tinitus (țiuit în urechi care poate avea drept consecință pierderea auzului) – o boală greu de suportat pentru un cântăreţ.

Citeste si 

Premiile BAFTA 2019 – Cele mai frumoase ținute de pe covorul roșu

Premiile BAFTA 2019 – Lista completă a câștigătorilor

Cum s-au îmbrăcat vedetele la Premiile Grammy 2019. Care au fost cele mai frumoase și cele mai extravagante ținute

Premiile Grammy 2019. Lista completă a câștigătorilor

Sursa foto: hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete