Adevăratul motiv pentru care Andreea Raicu nu s-a căsătorit: “Puteam să mă mărit până acum de o grămadă de ori, dar…”

La 43 de ani, Andreea Raicu se bucură de succes în domeniul afacerilor. S-a implicat în activități de antreprenoriat, iar proiectele ei sunt în continuă dezvoltare. Dacă din punct de vedere profesional pare că și-a găsit drumul, când vine vorba despre viața sa personală, vedeta recunoaște că nu a urmat un anumit tipar. Iată adevăratul motiv pentru care Andreea Raicu nu s-a căsătorit. 

A avut mai multe relații, dar niciunul dintre parteneri nu a convins-o să facă pasul cel mare și să meargă în fața altarului.

Adevăratul motiv pentru care Andreea Raicu nu s-a căsătorit

O călătorie în India a reușit să îi schimbe complet viziunea despre viață și să o ajute să se redescopere. Deși nu a urmat tiparul clasic: carieră, căsnicie, copil, Andreea Raicu se declară fericită și a dezvăluit care este motivul pentru care a ales să rămână singură până la 42 de ani, chiar dacă a avut nenumărate ocazii să se căsătorească.

“Recunosc că m-a bântuit fiorul măritatului. Norocul meu a fost cumva că această călătorie în India m-a făcut să înțeleg că nu despre asta e vorba în viață. Ajunsesem să mă identific atât de mult cu această idee, cu faptul că eu nu eram măritată, încât îmi crease o foarte mare dramă. Toată lumea din jurul meu mă întreba: Când te măriți? Când faci un copil? Ajunsesem să cred că e o problemă a mea că nu se întâmplă asta, dar a fost o alegere personală că nu am făcut asta. Puteam să mă mărit până acum de o grămadă de ori. A fost alegerea mea să nu o fac. (…) Pentru mine este foarte important timpul petrecut singură. Eu am nevoie, câteva ore pe săptămână, să stau singură, să nu văd pe absolut nimeni. Dacă aș avea un partener care nu ar înțelege asta, atunci ar fi foarte complicat.”, a spus Andreea Raicu în emisiunea lui Mădălin Ionescu.

Andreea Raicu vorbește rar despre viața personală și chiar dacă a confirmat că în prezent există un bărbat care i-a stârnit interesul, vedeta refuză să dea mai multe detalii despre acest subiect.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Andreea Raicu.

Foto: facebook

Citește și:

Sunt împreună din liceu, dar au ajuns să doarmă separat. Andreea Bănică a dezvăluit adevărul despre căsnicia ei: Nu e ușor să…'

Celine Dion, mai sinceră ca niciodată la 3 ani de la moartea soțului ei: Îmi este dor să fiu atinsă, să fiu…'

Carmen Harra, îndrăgostită de rochiile scumpe. Are în garderobă rochia Melaniei Trump: A fost făcută de un designer celebru'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete