Adevărata stare de sănătate a Zinei Dumitrescu: “Ne așteptăm la orice”

Starea de sănătate a Zinei Dumitrescu se deteriorează pe zi ce trece.

Mama Zina se simte din ce în ce mai rău, iar apropiații se așteaptă la ce-i mai rău.

Zina Dumitrescu, în vârstă de 82 de ani, suferă de Alzheimer și se află la azil din 2011. Chiar dacă analizele nu indică probleme grave, fosta creatoare de modă pare să se fi prăbușit.

Adevărata stare de sănătate a Zinei Dumitrescu: “Ne așteptăm la orice”

Directorul azilului în care se află mama Zina a declarat pentru Libertatea că se așteaptă la ce e mai rău, având în vedere cum evoluează lucrurile.

“E din ce în ce mai rău. În ultimele luni, starea sa de sănătate nu a mai fost aceeași. Ne așteptăm la orice. Dar sperăm să o mai avem printre noi cât mai mult timp. Dacă fiul ei nu ar fi venit să o viziteze, era posibil să nu o mai vadă niciodată în viață”, a declarat Ion Cassian pentru libertatea.ro.

La sfârșitul anului 2018, de Sărbători, Zina Dumitrescu a avut parte de cea mai frumoasă surpriză din ultimii trei ani.
Fosta creatoare de modă și-a strâns fiul în brațe, pe care nu-l mai văzuse de foarte mult timp.

După ce-a lipsit 3 ani de lângă mama lui, Cătălin Negreanu, fiul creatoarei de modă, a vizitat-o pe cea care i-a dat viață.

“Fiul său are o revenire miraculoasă, care mă bucură. Totul s-a schimbat radical. I-am spus că starea sa de sănătate nu e tocmai bună, dată fiind vârsta pe care o are. Nu suferă de nici o boală, dar nu știi la ce te poți aștepta. Realizează acum că pot fi ultimii ani din viața mamei sale și preferă să-i petreacă și cu ea. Vine acum la ea de câte ori vrea, țin legătura la telefon. Și de fiecare dată i-a adus câte un buchet de flori și bomboane”, a declarat la vremea respectivă pentru Libertatea directorul azilului, Ion Cassian.

 

Vezi si:

 

Iulia Sandu

Foto: libertatea.ro

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete