Ionuț Dolănescu spune adevărul despre starea de sănătate a Mariei Ciobanu

Ionut Dolanescu, despre probleme de sanatate ale mamei sale, Maria Ciobanu

Ionut Dolanescu, despre probleme de sanatate ale mamei sale, Maria Ciobanu

Zilele trecute, toată lumea a fost surprinsă de vestea că renumita cântăreață de muzică populară Maria Ciobanu are grave probleme de sănătate.

Potrivit apropiaților artistei, Maria Ciobanu, în vârstă de 81 de ani, prezintă stări acute de oboseală și nu poate să stea in picioare mai mult de 20 de minute.

Maria Ciobanu este bolnavă și, în ultimul an, starea sa de sănătate s-a agravat. Are stări acute de oboseală, dureri de cap și nu prea poate să mai stea în picioare mai mult de 20 de minute. În plus, are probleme cu inima, ceea ce duce uneori la o respirație greoaie și palpitații.
În momentul în care a văzut-o, medicul i-a administrat rapid un tratament, i-a făcut analizelele și i-a explicat că nu mai are voie să facă, timp de patru-cinci luni de acum înainte, niciun zbor cu avionul până în țară, pentru că situația în care se află nu îi permite.
Mai rău, poate avea consecințe îngrozitoare, asemanatoare cu accidentul vascular din vară, atunci când și-a pierdut temporar memoria', au declarat surse din anturajul cantaretei, potrivit stirilekanald.ro.

Ionuț Dolănescu rupe tăcerea

Deranjat de zvonurile apărute despre starea de sănătate a mamei sale, Ionuț Dolănescu i-a liniștit pe fanii Mariei Ciobanu.

Artistul susține că problemele de sănătate cu care se confruntă mama lui sunt strict legate de cele specifice vârstei.

Am vorbit cu dânsa la telefon aseară (5 ianuarie). Se află la Los Angeles şi e perfect sănătoasă. Nu ştiu de unde apar asemenea zvonuri. Acum câteva săptămâni a mai apărut un zvon straniu: că am murit într-un accident de circulaţie. Dar ştiţi cum se spune: «Nu mor caii când vor câinii». Eu sunt acum în plin turneu în SUA. Acum sunt la Seattle, mama e la Los Angeles, unde vom ajunge şi noi peste câteva zile. Mama nu are probleme serioase de sănătate, doar unele specific vârstei, de 81 de ani. Peste câteva zile o să o văd, pentru că ajung la Los Angeles cu turneul. Vom face o petrecere mare la sora mea, la Los Angeles', a declarat Ionuţ Dolănescu, potrivit wowbiz.ro.

“Ciocârlia României” a împlinit 81 de ani pe 3 septembrie 2018.

 

Iulia Sandu

Foto; facebook.com

 

Vezi si:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete