John Goodman a slăbit 90 de kilograme în 3 ani. Ce dietă a urmat actorul

John Goodman și-a etalat noua siluetă în timp ce a participat marți la evenimentul The Golden Nymphs de la Monte-Carlo. Ce dietă a ținut pentru a slăbit 90 de kilograme.

Actorul câștigător al premiului Emmy a purtat pe covorul roșuun costum negru și papion. Actorul în vârstă de 70 de ani a slăbit 90 de kilograme de-a lungul anilor.

Comediantul a jurat să-și revizuiască stilul de viață și să slăbească în 2007. Iar Goodman a dovedit că s-a ținut de plan, afișându-și noua siluetă la Monaco în weekend și participând la cea de-a 62-a ediție a Festivalului TV de la Monte Carlo, unde a fost președintele juriului.

Starul și-a început dieta în 2007, când a încetat să mai bea și și-a angajat un antrenor de fitness. Potrivit antrenorului său, acesta i-a făcut vedetei un „plan de alimentație în stil mediteranean” care se concentrează pe pește, nuci, ulei de măsline, legume și fructe.

De asemenea, John face exerciții fizice șase zile pe săptămână, făcând zilnic între 10.000 și 12.000 de pași și folosind o bicicletă eliptică și o bandă de alergare.

Actorul a fost întotdeauna deschis în legătură cu dragostea sa pentru mâncare, spunând pentru People: „Este nevoie de multă energie creativă pentru a sta în fund și a te gândi ce vei mânca în continuare”.

În 2016, John i-a spus lui Howard Stern: „Am luat-o încet. Am vrut doar să-mi schimb stilul de viață. El a explicat că noul său mod de viață este „un proces continuu pentru tot restul vieții mele.

Vedeta a dezvăluit că înainte se uita în oglindă în fiecare zi și se gândea: „Trebuie să mă descurc cu asta în restul zilei, trebuie să mă descurc cu acest ticălos?”.

În anul următor, el a povestit despre pierderea sa în greutate: „În vremurile vechi, îmi luam trei luni de concediu, slăbeam 60 sau 70 de kilograme, apoi mă recompensam cu un pachet de șase beri sau orice altceva și mă întorceam la vechile mele obiceiuri.

Cu toate acestea, el a decis că de data aceasta va fi cu adevărat disciplinat și va face lucrurile diferit.

john-goodman-2SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 9)

Goodman a declarat că a fost motivat să slăbească și să devină mai sănătos pentru a putea continua să joace în filme și să se bucure de viața alături de familia sa. El a spus că a făcut schimbări semnificative în stilul său de viață, inclusiv renunțarea la alcool și la alimentele procesate.

Deși mulți fani ai lui John Goodman l-au felicitat pentru realizarea sa impresionantă de a slăbi 90 de kilograme, el a subliniat că pierderea în greutate a fost o luptă dificilă și că a avut nevoie de multă voință și disciplină pentru a reuși.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, iunie 2023:

A apărut ediția de IUNIE a revistei Avantaje, luna Iiei românești coborâte până în vremea modernă tocmai din cultura Cucuteni și cu denumirea derivată de la latini. Această piesă vestimentară cizelată în veacuri de tradiție este piesa cult, piesa capodoperă din portul nostru popular, despre care se zice că aduce noroc, atrage pețitorii și protejează de spiritele rele și a devenit faimoasă în toată lumea prin geniala denumire şi reprezentare pe care i-a oferit-o inegalabilul Henri Matisse: „la blouse roumaine fiind reinterpretată ulterior de aproape toți marii designeri de modă ai lumii.

Iar Ziua Internațională a Iiei se sărbătorește imediat după începutul verii astronomice, în aceeași zi cu cea a zânelor Sânziene, în 24 iunie, ca un simbol al norocului, dar și al fericirii și feminității celei care o poartă.

Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/editie/avantaje-iunie-2023/#pagina-1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete