Poate pierde o sumă colosală în urma divorțului: Adele are motive de supărare

Adele
Adele

Divorțul artistei cu vocea de catifea a făcut înconjurul lumii… Dar ce sumă poate pierde în urma acestui divorț, te lasă fără grai… Adele are motive de supărare.

Poate pierde o sumă colosală în urma divorțului

După cinci ani de relație și încă trei de căsnicie, fabuloasa Adele (30 de ani) a decis să divorțeze de soțul ei, Simon Konecki (45 de ani). Apropiați ai fostului cuplu susțin că cei doi aveau de multă vreme vieți separate, singurul lucru care i-a mai ținut împreună fiind fiul lor, Angelo, în vârstă de aproape 7 ani. Pe care, de altfel, vor continua să îl creasca și înconjoare cu dragoste și după divorț. Informația privind despărțirea oficială a celor doi a fost făcută publică la sfârșitul săptămânii trecute de reprezentanții artistei, care, așa cum este de fapt și firesc, nu a dorit să ofere informații suplimentare, detaliate, privind viața personală, preferând ca acestea să rămână confidențiale. De asemenea, prin intermediul reprezentanților, Adele a transmis că nu va face comentarii suplimentare pe acest subiect, solicitând să i se respecte intimitatea.

Poate pierde o sumă colosală în urma divorțului: Adele are motive de supărare

Adele și Simon s-au căsătorit în 2016 în secret, anunțul că a devenit… soție, fiind făcut de artistă în anul 2017, mai mult sau mai puțin subtil, în timpul ceremoniei de decernare a Premiilor Grammy, când i-a mulțumit soțului ei. Din păcate, căsnicia nu a funcționat, în ciuda eforturilor depuse de cei doi de a face lucrurile să meargă.

Ce urmează divorțului ar putea reprezenta cel mai răsunător și totodată costisitor divorț din industria muzicală britanică. Soțul artistei, Simon Konecki, este co-fondator, alături de un prieten de-al său, al Life Water, un brand britanic de apă îmbuteliată. De asemenea, el a înființat și un fond de caritate,  Drop4Drop, care promovează furnizarea de apă curată în țările sărace. În urma divorțului, Adele ar putea fi nevoită să își împartă averea care se ridică la 140 de milioane de lire sterile cu fostul său soț, căruia i-ar reveni o jumătate. Dar cum, însă, este prea devreme pentru speculații financiare în asemenea împrejurări, rămâne de văzut dacă artista are de pierdut ceva. Sau, dimpotrivă, de câștigat: liniștea unei femei care este din nou liberă. Ea însăși fiind crescută de o mamă singură, Adele cunoaște așadar atât avantajele cât și dezavantajele acestui statut. Și-apoi, chiar și cu „doar' 70 de milioane de lire sterline în cont (dar cu o carieră înfloritoare), nu credem să existe îngrijorări în ceea ce privește creșterea micului Angelo…

Foto: Shutterstock

Citește și:

Adele divorțează după trei ani de căsnicie – Ce a declarat artista

Perioadele din viață în care femeile sunt predispuse la îngrășare

5 trucuri care te ajută să mănânci mai puțin în perioadele stresante

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete