Regina Letizia a Spaniei a strălucit într-o rochie cu imprimeu floral. Lookul primăvăratic a întors toate privirile

Regina Letizia a Spaniei a sărbătorit, pe 21 aprilie, Paștele catolic. Ea și-a făcut apariția la slujba religioasă cu o ținută primăvăratică, ce a atras toate privirile. Regele Felipe VI și cele două fiice, Leonor și Sofia, au participat la slujbă alături de mama lor, Regina Letizia a Spaniei.

Suverana Spaniei continuă să surprindă prin alegerile vestimentare pe care le face și reușește mereu să fie în centrul atenției. Rochia pe care a purtat-o cu acest prilej, deși nu a fost dintre cele sexy (nici nu era cazul, fiind vorba de participarea la o slujbă religioasă), i-a pus în evidență atuurile fizice.

Citește și Regina Letizia a Spaniei a strălucit într-o rochie de piele. Este una dintre cele mai sexy apariții publice

Regina Letizia a Spaniei a optat pentru o ținută lejeră, primăvăratică

Suverana a îmbrăcat o rochie foarte potrivită pentru această ocazie, bleumarin, cu imprimeu floral, mai jos de genunchi. Rochia era strânsă în talie cu o centură, silueta reginei fiind astfel foarte bine evidențiată. Ținuta primăvăratică, șic și lejeră în același timp, este, conform Daily Mail, creație Massimo Dutti, unul dintre designerii preferați ai suveranei.

Pentru a-și completa ținuta, Letizia a Spaniei a ales o pereche de stiletto bleumarin. Ca accesoriu, a optat pentru un clutch Menbur de culoare roșie închisă, care a adus un contrast armonios cu restul lookului. Cât despre coafură, Regina Letizia a Spaniei a ales să-și lase părul pe spate.

Prințesele Leonor și Sofia și-au asortat ținutele cu ținuta purtată de Regina Letizia a Spaniei

Slujba de Paște a fost un bun prilej pentru ca cele două tinere prințese să fie admirate. Leonor și Sofia seamănă din ce în ce mai mult mamei lor. Leonor (13 ani) a purtat un costum elegant format din pantalon și vestă bleumarin, asortat cu ținuta mamei, și o pereche de balerini. Sofia (11 ani) a purtat același tip de încălțăminte ca și sora ei și a îmbrăcat o rochie bleu și un palton alb.

Citește și 

Plăcerea vinovată a Reginei Rania a Iordaniei

De ce membrii familiei regale britanice poartă mereu același model de pantofi?

Surse foto: hepta, northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete