Adela Popescu și Radu Vâlcan, investiție de zeci de mii de euro înainte de venirea pe lume a celui de-al treilea copil. „El a considerat necesar”

Adela Popescu și Radu Vâlcan, investiție de zeci de mii de euro înainte de venirea pe lume a celui de-al treilea copil. „El a considerat necesar”

Adela Popescu și Radu Vâlcan se pregătesc pentru venirea pe lume a celui de-al treilea copil. Înainte de marele moment, cei doi au făcut o investiție de zeci de mii de euro pentru familia lor. 

Adela Popescu a povestit pe Facebook că Radu Vâlcan, chiar de la primul copil, își dorea o mașină mare, de familie, cu mai multe locuri. Prezentatoarea de la Pro TV nu a acceptat atunci să facă această investiție, spunea că mașina e mare, o dubiță, destinată unei familii cu trei copii.

Acum au cumpărat mașina, chiar înainte ca cel de-al treilea copil să vină pe lume. Au făcut o investiție de zeci de mii de euro.

„Încă de când l-am născut pe Alexandru, Radu a considerat necesar să investim într-o mășină mare. Siguranță, spațiu, etc. Doar că, cea pe care și-o dorea el, era un fel de…dubă. Desigur, nici nu am avut răbdare să îmi explice de ce și cum, ce motorizare, ce model. Răspunsul meu a fost simplu: mășina asta e bună, poate, când ai TREI copii. Atât. Cea pe care o avem acum e perfectă. A trecut timpul, mă rog, nu prea mult, și l-am născut și pe Andrei.

– Vezi, iubita, ce chircită stai în spate. Dacă mai vine și mamaie cu noi, chiar nu ne descurcăm cu mășînă asta. “Mașina asta” fiind un SUV chiar foarte spațios.

– Nu vrei să luăm Van-ul ăla frumos, șapte locuri, confort, măsuță, chestii.

– Scumpe, mășina aia e bună, poate, când ai TREI copii, altfel… exclus!

Vedeți voi, după ce am rămas însărcinată cu ai TREILEA copil am cumpărat mășina visurilor lui Radu înainte de morfologia de trimestrul doi.', a scris ea.

Adela Popescu nu a acceptat așa ușor, a pus o condiție: să aibă bancă în fața casei. Dorința i s-a îndeplinit.

„Am fost de acord, cu condiția să punem o băncuță în față casei, băncuță care, lui, i se părea COMPLET inutilă. Troc se cheamă, că să știți. 🙂 Se ridică, acum, întrebarea: pe al TREILEA și l-a dorit atât de mult, doar că să fie sigur că luăm… dubă? 🙂 Ei, bine, dragilor, răspunsul la această întrebare nu îl vom află, poate, niciodată.', a încheiat vedeta.

Anul acesta Adela Popescu va deveni mamă pentru a treia oară și va avea un ajutor de nădejde: a angajat o bonă filipineză.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete