Adela Popescu a trecut prin momente „teribile” în timpul în care filma telenovele

Adela Popescu

Invitată în podcastul lui Mihai Morar, Fain & Simplu, Adela Popescu (34 de ani) a vorbit despre cariera și familia ei, despre ce fel de mamă este și despre relația cu soțul ei, Radu Vâlcan (44 de ani).

Adela Popescu a trecut prin momente „teribile” în timpul în care filma telenovele

„Chiar am fost la terapeuți. A fost o perioadă când munceam foarte mult și personajele astea pe care le interpretam eu, protagoniste, erau încercate de viață. Ai tot felul de drame. Toate vin spre tine, dar tu reușești să ajungi unde trebuie.

Ei, și am trecut prin tot felul de personaje cărora le muriseră părinții, copiii, erau înșelați și-așa mai departe. Eu nu filmam trei luni. Filmam un an un serial, luam pauză o lună, două, apoi alt serial. 11-12 ani s-a întâmplat asta.

Când creierul tău primește doar imagini groaznice cum ar fi că ți-ai îngropat familia și așa mai departe, ca să ajungi la lacrimi, zice: «Băi, dar e nasol prin ce treci tu». Subconștientul tău nu mai face diferența.”

Adela Popescu: „Au fost luni în care nu puteam să dorm deloc, deloc'

„Tu ți-ai imaginat cu toată ființa ta niște momente groaznice, ca să ajungi în starea aceea. Am avut perioade în care am avut anxietăți destul de urâte. Au fost luni în care nu puteam să dorm deloc, deloc. Mi-era frică.

Mi-era frică să închid ochii. Sau mi-era frică de întuneric. Mi-era frică de mulțime, aveam agorafobie. Nu puteam să fac duș cu ușa închisă. După care m-am liniștit pur și simplu.

La mine avea legătură cu oboseala cronică. Nu puteam să mă odihnesc. După ce am început să mă odihnesc l-am cunoscut pe Radu. (…)

A fost teribil. [Dar] în cursul vieții, care a devenit mult mai liniștită și mai calmă, s-au reglat toate. (…) În momentul ăsta sunt mai echilibrată decât niciodată”, a declarat Adela Popescu.

La începutul anului acesta, perechea a dezvăluit că va mai avea un băiețel. Cuplul mai are doi fii, Alexandru (4 ani) și Andrei (2 ani). „Reacția soțului meu a fost cea mai bună.

A zis: «Nu pot să cred! O să avem 4 copii». (…) Ai prins-o? Pentru că și acesta este băiat, o să mai facem unul până va fi fetiță”, a declarat prezentatoare TV în emisiunea Vorbește Lumea.

Foto: Instagram

Citește și:

Alin Oprea, primele declarații despre nunta cu iubita lui Medana Medaria. Își dorește artistul al treilea copil?

A răspuns! Este însărcinată? Viviana Sposub, primele declarații despre sarcină. Asistenta TV își dorește 5 copii

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se gândesc să-și ducă fiica cea mică la psiholog. Ce face Iris în timpul nopții?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete