Adda, declarații dureroase despre un fost iubit. A agresat-o că nu-i plăcea cum se machiase

Adda și-a lansat recent prima carte, unde a scris toată suferința pe care a ascuns-o de-a lungul timpului. Artista și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentul în care un fost iubit a agresat-o.

De-a lungul anilor, Adda a trecut prin multe greutăți și nu a vorbit de multe ori despre acestea. Vedeta a povestit despre un fost iubit, primul bărbat din viața ei, care a lovit-o.

„O să-i spun X, nu are niciun sens să îi pronunț numele. Întâlnirile durau maximum 30 de minute. De multe ori mă săruta și pleca brusc, apoi câteva zile nu îmi dădea niciun semn. X a fost primul bărbat din viața mea. Mă dezechilibra din toate punctele de vedere.

Îmi controla telefonul, mă suna noaptea și îmi spunea să deschid webcamul să vadă dacă sunt acasă. Îmi doream să scap de el, dar mereu reușea să mă manipuleze. Era pur și simplu posedat, inspirându-mi teamă și teroare. Era mereu agitat, dădea din picior și îmi provoca o stare de anxietate', a scris Adda în cartea pe care a lansat-o.

Artista a povestit cum a trăit într-o teroare din cauza fostului iubit. Bărbatul a lovit-o într-un restaurant, pentru că nu îi plăcea cum se machiase aceasta.

„Era ca o bombă cu ceas gata să explodeze oricând. Cum a explodat și pe o alee din parc, cum a explodat și când i-am luat cadou un ceas mai ieftin decât își dorea. Nu a apreciat niciodată! A explodat și pe 14 februarie, la un restaurant.

Mi-a zis să mănânc repede, dădea din picior și se uita urat la mine. După ce am plecat, m-a lovit pentru că nu-i plăcea cum m-am machiat. A explodat și când mi-a spart telefonul în bucăți.

Când m-a dat cu capul de beton lângă un club, unde m-a lăsat pe jos și a plecat. Mi-a dislocat maxilarul. M-a amenințat că-mi va face rău și dacă spun cuiva. Am mâncat câteva zile printr-un pai, în timp ce nu-mi dădea mesaje cu Iartă-mă!', a scris Adda în cartea pe care a lansat-o.

adda-6SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

„Cele 3 ADDA'

„Cele trei ADDA' prezintă povestea artistei. Scrisă cu vulnerabilitate și asumare, despre zbateri sufletești, conflicte interne și bucurii mărunte din viața de zi cu zi, cartea surprinde furtuna dintre minte, trup și suflet.

 O altfel de carte motivațională, scrisă cu lacrimi și durere, despre propriile experiențe de viață, „Cele trei ADDA' prezintă lupta cu boala și drumul sinuos de la o simplă adolescentă cu visuri mari, la o artistă completă, care a cucerit marile scene și inimile oamenilor, și le-a arătat tuturor că POATE! 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete