Cea mai emoționantă scenă din serialul „Clanul”, cu Carmen Tănase: „S-a plâns în scena aia atât de mult. Te consumă o astfel de secvență”

Serialul „Clanul', în care joacă Carmen Tănase, George Mihăiță, Theo Rose și mulți alții, e difuzat la Pro TV. Într-un interviu pentru Libertatea, actorul Denis Hanganu a făcut dezvăluiri despre cea mai emoționantă scenă cu Carmen Tănase, care în serial îi e mamă.

„Probabil una dintre cele mai grele a fost cea cu Carmen Tănase (mama mea în serial) din episodul 1, în care eu vin acasă și trebuie să o mint și să-i ascund tot planul pus la cale pentru a-l prinde pe „Măcelaru'. S-a plâns în scena aia atât de mult încât după vreo 20 de duble nu mai știam nici eu, nici Carmen ce-i cu noi.

Te consumă enorm o astfel de secvență pentru că e extraordinar de greu să te lași să fii vulnerabil și să scoți sentimentele exact pe o anumită replică și să le pui pe tavă. Și nu vorbim de o singură dată, ci dublă de dublă, ca și cum ar fi prima oară și nimic nu s-ar fi întâmplat', a dezvăluit el.

Denis Hanganu e un tânăr actor, el se bucură enorm că a prins rolul principal din „Clanul', serialul la care muncește mult. „Eu îmi execut singur cascadoriile din serial de fiecare dată, dublă de dublă și mereu a trebuit să am mare grijă să-mi protejez mereu atât partenerii, cât și pe mine. Gândiți-vă numai la câți pumni și lovituri au fost până acum. Dacă o singură dată ar fi mers ceva prost, sigur ar fi fost urmări negative deoarece s-ar fi creat un precedent.

Nu mai zic de toate luptele complexe cu câte 3-4 indivizi deodată și acțiuni precum târâtul și alergatul prin tot felul de spații și suprafețe deloc favorabile (catacombe, garaje, păduri, imobile devastate, noroi, piatră cubică umedă, praf, pietriș), căzăturile direct pe beton sau pământ care-s foarte dureroase dacă nu te protejezi ori nu știi să cazi, filmatul la altitudini impresionante pe câte-o margine de clădire noaptea în timp ce suflă vântul de simți că te aruncă de pe bloc și cazi în gol. Toate astea se văd extraordinar de bine la TV, dar necesită multă putere de stăpânire de sine și autocontrol atunci când se dă „acțiune' și tu ești cel care trebuie să facă toate chestiile mai sus menționate', a povestit el pentru libertatea.ro.

„Mie ca actor niciodată nu-mi place să fac lucrurile cu jumătate de măsură, ci vreau să dau totul ca mai departe, cei care ne urmăresc pe micile ecrane să poată simți realmente emoțiile și trăirile lui „Tudor Achim' la maximum de intensitate posibilă', a mai spus el.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete