Ada Dumitru atrage atenția despre toate concurentele de la Survivor 2023. Prin ce trec fetele: „Nu ni s-au dat pastile”

După ce a fost eliminată de la Survivor România 2023 în ediția din 28 martie, Ada Dumitru a revenit pe rețelele de socializare unde a povestit prin ce trec concurentele în jungla din Republica Dominicană.

Întrebată dacă e adevărat că fetele nu mai au menstruație la Survivor România și dacă primesc absorbante ori anumite pastile, Ada Dumitru a spus că nu au primit niciun fel de medicament pentru durerile femeiești întrucât a dispărut ciclul menstrual după prima lună de concurs.

„Nu ni s-au dat pastile. Nouă nu ne mai vine menstruația pur și simplu. În secunda în care nu te mai hrănești cu proteină, nu-ți mai vine ciclul. În ianuarie a venit o tură de ciclu, la toate fetele. Apoi nimic, nimic, la revedere! Eu am ieșit, așa cum știți din cauze medicale.

E o problemă la ovare și nu mai puteam. Nu ține de mine. Nu mai puteam să stau la probe, să stau nemâncată. Eu mai voiam să stau. Medicii au considerat că nu mai trebuie să rămân', a dezvăluit Ada Dumitru pe TikTok, conform Fanatik.

Ada-Dumitru-parasire-competitieSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Țineam orezul în apă de mare, să fie sărat, că altfel nu îl puteam mânca. În afară de orez, am mâncat și cocos, de asta eram fetele balonate', a mai spus Ada Dumitru.

Ada Dumitru și Mihai Zmărăndescu au fost eliminați în aceeași ediție

După ce luni au pierdut ambele jocuri, Faimoșii și ai lor mentori au revenit marți pe teren cu un vibe complet nou și cu un singur gând: să câștige recompensa și să meargă la Monkey Land. S-a dovedit că a fost atitudinea potrivită și, după o ștafetă de senzație, au câștigat cu scorul de 7 la 6.

Astfel, însoțiți de Elena și Zanni au avut parte de o nouă plecare în afara camp-ului, ceea ce le-a adus o 'bucurie foarte mare', după cum a ținut Kamara să sublinieze. Starea bună nu a continuat și în a doua parte a serii pentru tribul roșu, la Jocul de Imunitate. Războinicii s-au impus fără mari probleme cu un scor de 7 la 2 și i-au trimis pe Faimoși la Imunitatea personală și la Consiliul de… Eliminare!

Ștefania Stănilă și Ionuț Iftimoaie s-au impus în luptele pe cont propriu și și-au asigurat o nouă săptămână liniștită. 'În această seară ne vor părăsi doi concurenți', a spus Daniel Pavel la începutul Consiliului din data de 28 martie. Prima veste care a lovit echipa roșie fiind că Ada Dumitru este eliminată pe motive medicale.

„Totul va fi bine, sunt convinsă. E greu să explici ce trăiești aici', a ținut să spună simpatica actriță înainte de a părăsi show-ul.

Carmen Grebenișan, la votul general, Remus Boroiu și Mihai Zmărăndescu, ca urmare a propunerilor celor doi purtători de colan au fost nominalizații serii, iar ultimul a fost cel care a și văzut cum i se stinge flacăra. Înainte de a pleca pe drumul spre casă, Mihai a simțit să transmită un mesaj:

„Plec dintre anumiți șerpi. Aici mulți aleargă după premiul cel mare. Poți să ai toți banii, dar coloana vertebrala rămâne cea mai importantă'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete