Ada Condeescu, Femeia anului 2011, ca ambasador al artei românești peste hotare, își reconfirmă valoarea

Ada Condeescu, Femeia anului 2011, ca ambasador al artei românești peste hotare, își reconfirmă valoarea

Actrița Ada Condeescu și o parte din echipa filmului 'Dincolo de calea ferată' au strălucit pur și simplu la Festivalul de Film de la Karlovy Vary, unde a avut loc premiera internațională a peliculei regizate de Cătălin Mitulescu.

Vezi pozele

În 2012, revista Avantaje i-a decernat tinerei actrițe trofeul Femeia anului 2011 pentru profesionalismul şi profunzimea interpretării actoriceşti, în calitate de Ambasador al Artei Româneşti peste Hotare. De atunci, ea confirmă în fiecare an că merită titlul decernat.

La doar 28 de ani, este o actriţă cu multe premii la activ, pentru  filme de notorietate internaţională. Primul este Eu când vreau să fluier, fluier', în regia lui Florin Şerban, film premiat cu Ursul de argint' la Festivalul de Film de la Berlin, care i-a adus recunoaşterea publică şi în care joacă rolul Anei, o studentă la Sociologie care ia o serie de interviuri unor deţinuţi din penitenciarul celor condamnaţi pentru omucidere; al doilea este Loverboy', în regia lui Cătălin Mitulescu, unde interpretează rolul Veli, o adolescentă din zona Hârşova care cade victimă traficului de carne vie. Pentru acest rol a fost răsplătită cu trofeul Heart of Sarajevo', pentru interpretare feminină, înmânat în cadrul Festivalului de Film de către actorul Michael Fassbender.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber