Actrița Sophia Myles a anunțat că tatăl ei a fost ucis de coronavirus

Actrița Sophia Myles a anunțat că tatăl ei a fost ucis de coronavirus

Drama pe care o răspândește coronavirusul parcă nu se mai termină. Actrița Sophia Myles a anunțat că tatăl ei a fost ucis de temutul virus.

Actrița care a jucat în pelicule precum „Underworld', „Doctor Who' sau „Moonlight' anunțase deja pe rețelele de socializare că tatăl ei era internat după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus.

„RIP Peter Myles. Dragul meu tată a murit în urmă cu doar câteva ore. Coronavirusul l-a luat în cele din urmă. Ieri am plecat într-o călătorie să-l văd pe tatăl meu. Aceasta este realitatea aspră a coronavirusului', a scris actrița îndurerată de moartea părintelui drag.

Finalul acestui lung șir de comunicări, pe care actrița l-a făcut atâta vreme cât și-a susținut tatăl în lupta cu acest virus nimicitor, a fost marcat de un mesaj pe care Sophia Myles l-a trimis fanilor săi.

„Am vrut doar să trimit un mesaj într-adevăr scurt pentru a vă spune mulțumesc, așadar, mulțumec atât de mult pentru toate tweet-urile voastre de susținere. Îmi pare rău că nu sunt în stare să răspund tuturor, dar mulțumesc. Fiecare mesaj mă înduioșează enorm', a conchis aceasta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete