Actrița Michelle Williams s-a logodit și este însărcinată cu al doilea copil

Potrivit People, actrița Michelle Williams (39 de ani) s-a logodit cu regizorul Thomas Kail (42 de ani), iar cuplul urmează de asemenea să aibă primul copil împreună.

Michelle mai are o fiică, Matilda, în vârstă de 14 ani, din relația avută cu regretatul actor Heath Ledger.

Potrivit aceleiași publicații menționate anterior, Michelle și Thomas au fost surprinși împreună în Londra, Anglia, unde actrița filmează pentru pelicula Venom 2.

Actrița Michelle Williams s-a logodit și este însărcinată cu al doilea copil

În fotografiile obținute de People, actrița poartă un inel cu diamant. În plus, Michelle a fost surprinsă cumpărând haine pentru bebeluși din buticul Seraphine, în cartierul Kensington.

Michelle și Thomas au lucrat împreună la miniseria biografică Fosse/Verdun, lansată la sfârșitul lunii mai a anului trecut.

Cel mai recent, Michelle a format un cuplu cu producătorul Phil Elverum, de care s-a despărțit în luna aprilie a anului 2019.

Perechea s-a căsătorit în vara anului 2018, la ceremonie fiind prezentă familia, dar și câțiva prieteni apropiați ai cuplului.

Potrivit unei surse „apropiate situației”, Michelle și Phil s-ar fi separat de comun acord la începutul anului 2019.

„Niciodată nu am renunțat la iubire”

În trecut, Michelle a vorbit mereu deschis despre călătoria ei în căutarea iubirii. În 2018, într-un interviu oferit publicației Vanity Fair, actrița a vorbit despre descoperirea iubirii după decesul actorului Heath Ledger.

„Niciodată nu am renunțat la iubire”, a spus Michelle. „Întotdeauna îi spun Matildei, «Tatăl tău m-a iubit înainte ca altcineva să mă considere talentată, frumoasă sau înainte să am haine drăguțe».”

În continuarea aceluiași interviu, Michelle a admis că nu vrea să ofere informații despre viața sa personală, dar că are un motiv specific pentru care o face totuși ocazional.

„Nu prea vreau să vorbesc despre experiența mea. Dar dacă asta ajută pe cineva?”, spune Michelle.

„Dacă cineva care s-a luptat cu ce mă lupt și eu găsește în ceea ce spun ceva care să îl ajute?”

„Nu te mulțumi cu ceva care te face să te simți ca într-o închisoare, care este dificil sau care te rănește. Dacă nu se simte ca iubirea, nu e iubire.”

Michelle nu a confirmat încă public logodna sau sarcina, iar, la cât de privată este, cu siguranță nu vom auzi prea curând vești de la ea!

Foto: Hepta.ro

Citește și: 

Îți mai amintești cum arăta Olivia Steer la începutul carierei în jurnalism? Prezenta știrile dimineții alături de Mihai Dedu!

Simona Pătruleasa a vorbit pentru prima dată despre relația dintre soțul și fiica ei. Cum se înțeleg Sabin și Ingrid?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete