Mesajul Irinei Rimes după ce a fost operată de urgență în ultima zi a anului 2019: „Umflată la față, vânătă pe sub ochi și pe la toate încheieturile, am intrat frumoasă de tot în 2020”

Artista Irina Rimes (28 de ani) a fost internată în ultima zi a anului 2019 și supusă unei intervenții chirurgicale de urgență.

Potrivit Libertatea, cântăreața a ajuns la spital cu o hemoragie internă puternică. Recent, pe contul personal de Instagram, Irina a publicat un mesaj în care a vorbit despre nefericita experiență.

Mesajul Irinei Rimes după ce a fost operată de urgență în ultima zi a anului 2019: „Umflată la față, vânătă pe sub ochi și pe la toate încheieturile, am intrat frumoasă de tot în 2020”

„În noaptea dintre ani, m-am trezit din anestezie cu o picătură de șampanie pe buze. Era 00:00, asistentele din sala de reanimare au avut grijă de mine.

Să simt și eu că e sărbătoare. Au deschis geamurile să aud sunetul de-afară și să simt mirosul de artificii. Cele mai drăguțe asistente ever.

A doua zi am petrecut-o tot în reanimare. Am fost spălată, hrănită și găurită la fiecare 3 ore pentru analize.

Astăzi am mai tras câteva dureri infernale, dar după ce mi-au scos tubul din burtă, m-am simțit ca nouă.

Umflată la față, vânătă pe sub ochi și pe la toate încheieturile, am intrat frumoasă de tot în 2020.

Dar nu-i bai. Astăzi am „răsfoit” Instagramul și toate postările erau despre „ce m-a învățat 2019”.

Am stat să mă gândesc ce m-a învățat pe mine 2019. NIMIC! Nu m-a învățat nimic. Pentru mine 2019 a fost un an greu și s-a terminat și mai greu. Poate cel mai greu an din toată viața mea.

Și nu știu de ce mi-a fost dat să îndur toate greutățile acestui an și ce trebuia să învăț din ele, sau de ce a trebuit să îndur atâtea ca să învăț ceva.

Puteam să învăț din greșelile altora, cum o făceam de obicei, dar anul 2019 a hotărât că trebuie să-mi dea o lecție. Până în ultimul ceas.

Îmi pare rău, anule, dacă n-am înțeles ce ai vrut să-mi transmiți. Și, mai ales, mi-e ciudă pe tine că nu m-ai lăsat să ajung la Iași să cânt de Revelion.

Un singur lucru am realizat: sunt o femeie puternică, am trecut prin toate și la final am zâmbit. Acum sunt în drum spre casă după 4 zile de dureri infernale și zâmbesc.

Zâmbesc că a trecut și zâmbesc ca am realizat ca am în jurul meu oameni mulți cărora le pasă de sănătatea mea.

Mulțumesc anului 2019 pentru asta, pentru ca mi-a reamintit că nu sunt singură. Și că pot să înfrunt orice! Mulțumesc doctorilor care m-au operat și m-au pus pe picioare.

Mulțumesc prietenilor mei care au venit să aibă grijă de mine. Mulțumesc tuturor celor care mi-au scris, celor care s-au rugat pentru mine sau care pur și simplu mi-au transmis un gând bun.

Sper ca 2020 să fie anul în care vă voi răsplăti pentru grija și bunătatea voastră. La mulți ani!”, a scris Irina Rimes, în mediul online.

Foto: Instagram

Citește și:

Îți mai amintești cum arăta Olivia Steer la începutul carierei în jurnalism? Prezenta știrile dimineții alături de Mihai Dedu!

Corina Dănilă și tatăl fiicei sale s-au despărțit în urmă cu 10 ani! Cu cine formează Norris Măgeanu un cuplu în prezent? Este o cunoscută jucătoare de tenis

Ramona Bădescu a vorbit pentru prima dată despre perioada în care a fost însărcinată

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete