Actrița Mandy Moore și-a acuzat fostul soț de agresiune verbală. Cum a răspuns artistul?

Mandy Moore și Ryan Adams, 2009

Câteva luni bune au trecut de când muzicianul Ryan Adams a fost acuzat de abuz și comportament neadecvat de câteva femei printre care s-a numărat și fosta lui soție, actrița Mandy Moore.

Interpretul și compozitorul american a publicat un mesaj pe contul personal de Instagram în care se apără. Ryan susține că a decis să scrie acest mesaj pentru că „adevărul contează .. adevărul contează cel mai mult.”

Actrița Mandy Moore și-a acuzat fostul soț de agresiune verbală

În urmă cu ceva timp, Mandy Moore l-a acuzat pe fostul ei soț de abuz emoțional, precum și de faptul că o controla.

„Am multe de spus. Voi spune. Curând”, așa începe mesajul artistului.

„Adevărul contează. Adevărul contează cel mai mult. Știu cine și ce sunt. Este timpul ca întreaga lume să știe.”

„Este suficientă nebunie și neînțelegere în această lume. Munca mea a fost întotdeauna menită să fie o hartă pentru cei care s-au pierdut în drumul lor prin viață.

Mi-am dat silința să fiu deschis și responsabil, nu un artist înnebunit după laude sau locuri în diverse topuri.

Întotdeauna mi-am dorit să ajut. Încă mai încerc să fac asta și acum.” Cântărețul a continuat prin a spune că este timpul să „se întoarcă la ceea de știe să facă cel mai bine” și să compună din nou piese.

Tot artistul a mai menționat și că nu a avut o „viață ușoară”, adăugând că fratele lui s-a stins din viață în ultima zi a turneului său „Prisoner”.

„Credeți în femei și în adevăr. Dar nu renunțați niciodată la încercarea de a găsi o soluție, de a găsi vindecare”, a continuat bărbatul.

„Am pierdut mulți prieteni care s-au stins din viață în această perioadă în care m-am gândit la mine în tăcere. Nu pot continua așa.”

Ryan le-a și mulțumit susținătorilor lui pentru „bunătatea și înțelegerea lor în tot acest timp în care a încercat să devină mai bun”. „Acea pace vine uneori după ce îți deschizi sufletul. Așa vreau eu să fac.”

„Cu dragoste și credință pentru noi toți, pentru calitățile și defectele noastre”, a încheiat artistul.

În luna februarie, New York Times a publicat un material în care a dezvăluit că artistul a avut un comportament imoral față de mai multe femei.

Multe dintre acestea s-au regăsit în situații similare. Ryan s-a oferit să le susțină cariera, apoi devenind manipulativ și mult prea obsedat de control.

Materialul a inclus detalii și despre o posibilă relație a muzicianului cu o tânără numită Ava, atunci în vârstă de 14 ani. Bărbatul a infirmat acuzațiile printr-o declarație eliberată de avocatul său.

Mandy Moore și Ryan Adams au fost căsătoriți din anul 2009 până în anul 2016.

Actrița a dezvăluit că artistul i-a interzis să colaboreze cu alți manageri sau producători în afara lui.

Tot ea a mărturisit că adesea compunea piese pe care Ryan le oferea altor artiste. „Întotdeauna îmi spunea că nu sunt un artist adevărat pentru că eu nu cânt la niciun instrument.”

„Controlul lui mi-a blocat orice abilitate de a-mi face alte conexiuni într-o perioadă pivotală și cu mult potențial lucrativ din viața mea.”

Artistul avea mai multe albume gata de lansare pentru anul acesta, însă Compania Universal i-a anulat toate proiectele, scrie PopCulture.

Foto: Hepta.ro

Citește și: 

Gafă incredibilă a președintelui Donald Trump: a primit-o la Casa Albă pe Nadia Murad, câștigătoarea Premiului Nobel pentru Pace în 2018, dar nu a știut cine este

S-au cunoscut când ea avea 13 ani și el 20! Cea mai controversată poveste de iubire de la Hollywood

Avea doar 26 de ani și era însărcinată în aproape 9 luni când a fost ucisă! Crima care a zguduit o lume întreagă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete