Cine este și cu ce se ocupă soția lui Cove: „N-a fost dragoste la prima vedere!”

Cove

Prezentatorul TV Gabriel Coveșeanu (46 de ani), cunoscut de public drept Cove, și soția lui, Florentina Ene, s-au căsătorit civil în octombrie 2013, după o relație de 3 ani. Pe cât de dezinvolt este Cove, pe atât de discretă este partenera lui Florentina.

Cine este și cu ce se ocupă soția lui Cove: „N-a fost dragoste la prima vedere!”

Între Cove și Florentina nu a fost dragoste la prima vedere. Cei doi s-au cunoscut în timpul unei petreceri. „Sincer, nu eram o fană. Mama, în schimb, era. Ea urmărea Surprize, Surprize. Pe vremea aceea, sâmbătă seara eu aveam alt program.

Și nici el nu-mi părea genul care să-mi placă. De aceea pot să spun că n-a fost dragoste la prima vedere!”, declara Florentina în trecut. „Ne-am cunoscut la o petrecere. La momentul respectiv, fiecare avea viața lui, amândoi eram implicați într-o altă relație. 

După aceea nu ne-am mai întâlnit. Eu, între timp, m-am și căsătorit și am și divorțat. Apoi ne-am reîntâlnit în același cerc de prieteni, am povestit, ne-am amintit una-alta. Am luat-o așa cu pași timizi și totul a decurs de la sine.

Nici nu ne gândeam că vom rezista mult timp împreună. Au fost și momente în care ne-am speriat un pic, dar ne-am dat seama că suntem făcuți unul pentru celălalt”, spunea și Cove în trecut.

Cum au sărbătorit Valentine’s Day?

„După mulți ani de relație, nu suntem neapărat genul de parteneri extrem de romantici. Cu toate acestea, a oferi un buchet de flori sau a ciocni un pahar de vin seara, împreună, cred că poate fi un gest la fel de romantic și frumos și dacă nu este o sărbătoare”, a declarat Cove recent pentru Click!.

De profesie, Florentina este medic ginecolog. „Soția mea are o inteligență emoțională fantastică, iar atunci când există ceva care nu-mi place, primul lucru pe care îl face e să se pună în locul celuilalt. Lucrează în domeniul medical. (…) E medic ginecolog.

Ea este cea care mă susține. Dacă am cea mai mică întristare, suferință, are un umăr și pentru mine”, povestea Cove în trecut în emisiunea Dincolo de aparențe, mai relatează Click!.

Împreună, Cove și Florentina au un fiu, Mihai Răzvan, născut în 2015. În trecut, Cove a mai fost căsătorit cu Maria Movileanu. Fostul cuplu a divorțat în anul 2010. Cove și Maria au împreună un fiu, pe Bogdan Matei.

Cove prezintă emisiunea Vorbește Lumea de la Pro TV

Cove prezintă emisiunea Vorbește Lumea, difuzată de Pro TV, alături de artista Lora (38 de ani). Anterior, actorul a prezentat alături de artista, actrița și prezentatoarea TV Adela Popescu (34 de ani). Ea s-a retras recent, fiind însărcinată cu cel de-al treilea fiu. Alături de soțul ei, Radu Vâlcan (44 de ani), Adela mai are doi fii, Alexandru (4 ani) și Andrei (2 ani).

Foto: Instagram

Citește și:

Ce relația au acum Dan Bittman și mama copiilor lui? Solistul și Liliana Ștefan au împreună 3 fii

Alex Velea dă totul din casă: „De când m-am combinat cu Antonia, parcă am fost pedepsit”

Fiul lui Cătălin Crișan, Raris, îi calcă celebrului artist pe urme! Vrea să devină compozitor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete