Actrița Hilary Duff și logodnicul ei, muzicianul Matthew Koma, s-au căsătorit

Sâmbătă, 21 decembrie 2019, actrița Hilary Duff (32 de ani) s-a căsătorit cu logodnicul ei, muzicianul Matthew Koma (32 de ani).

O zi mai târziu, pe 22 decembrie, pe contul personal de Instagram, actrița a publicat prima imagine surprinsă în timpul ceremoniei.

În portret, cuplul proaspăt căsătorit este surprins în dreapta unui automobil Jeep vintage decorat cu flori și cutii de conserve (în stil american), Jeep pe spatele căruia scria „Just Married (proaspăt căsătoriți)”.

„«This.» (Asta.)”, a scris Hilary în descrierea imaginii. Partenerul de viață al actriței a publicat aceeași imagine în mediul online alături de descrierea „pentru tot restul vieții … 12.21.2019”.

Actrița Hilary Duff și logodnicul ei, muzicianul Matthew Koma, s-au căsătorit

Hilary a fost absolut superbă în rochia de mireasă semnată Jenny Packham. Actrița și-a lăudat întreaga echipă pentru realizarea unui look de neuitat.

Stilista Jessica Paster, make-up artista Kelsey Deenihan și hairstylista Nikki Lee. Hilary i-a menționat în postare și pe cei care s-au ocupat de organizarea evenimentului, The Ceremonial Collective and Oren Co.

O sursă a descris pentru E! News ceremonia ca fiind atât frumoasă cât și intimă. „A avut loc chiar înaintea apusului în curtea din spate a locuinței cuplului din Beverly Hills.”

La un moment dat, după ce Hilary și Matthew au fost pronunțați soț și soție, fiul actriței, Luca (7 ani), a luat microfonul și le-a mulțumit invitaților înainte de a striga „Petrecere!”.

„Toată lumea a izbucnit în râs și s-a bucurat de acel moment. Seara s-a mutat într-un alt cort pentru cină și dans, iar întreaga lume a părut să se distreze de minune”, a mai spus sursa.

„Întreaga seară a fost plină de râsete și bucurie.” Printre invitații cuplului s-au numărat Mandy Moore și soțul ei Taylor Goldsmith, precum și sora miresei, Haylie Duff.

Hilary a publicat de asemenea o fotografie cu verighetele din aur ale cuplului. Perechea și-a unit destinele după doi ani de relație și la un an de la venirea pe lume a fiicei lor, Banks.

Actrița a mai fost anterior căsătorită cu fostul jucător de hochei Mike Comrie, tatăl primului ei copil, Luca, între anii 2010 și 2016.

Foto: Instagram

Citește și:

Ilinca Vandici, mai sinceră ca niciodată: „Primul complex fizic pe care l-am avut a fost…” În clasa a doua visa la operații estetice!

Andreea Raicu, răsfățată de mama ei în copilărie: „Îmi aducea lucruri pe care ceilalți copii nu le aveau la vremea respectivă”

Kira Hagi, despre mama ei: „Este o persoană foarte discretă și nu ne lasă să vorbim foarte mult despre ea”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete