Pe actrița Emma Stone (30 de ani) o așteaptă un noul rol, cel de mireasă și soție!

Actrița onorată cu premiul Oscar în anul 2017 s-a logodit cu iubitul ei, producătorul Dave McCary (34 de ani).

Cuplul a făcut anunțul pe pagina personală de Instagram a producătorului, publicând o fotografie în care apar atât cei doi, cât și inelul de logodnă.

Fără a se complica, în descrierea fotografiei, Dave a pus un simplu emoticon cu două inimioare, suficient pentru familia, prietenii și urmăritorii perechii.

Emma încă nu a oferit detalii referitoare la cele întâmplate și nici nu s-a afișat în public cu (bănuim pentru că nu este întocmai vizibilă) superba bijuterie.

Fără îndoială, însă, actrița este cât se poate de fericită să înceapă acest nou capitol din viața ei.

Emma se numără acum printre multele sale prietene care s-au logodit și chiar căsătorit recent.

Toamna aceasta, buna ei prietenă, actrița Jennifer Lawrence (29 de ani), s-a căsătorit cu tânărul Cooke Maroney, iar, în curând, va veni timpul ca și Emma, la rândul ei, să pășească spre altar.

Actrița s-a logodit deși în adolescență nu voia să se căsătorească sau să aibă copii!

Cu vestea deja publică, actrița a început pregătirile nunții sale cu Dave McCary, unul dintre scenariștii emisiunii de comedie Saturday Night Live, alături de care formează un cuplu din anul 2017.

În noiembrie 2017, Emma și Dave au fost pentru prima dată surprinși împreună în New York, Statele Unite ale Americii.

În luna ianuarie a anului trecut, Emma și Dave s-au bucurat de o seară unul în compania celuilalt la gala premiilor SAG (Screen Actors Guild) 2019, unde Emma era nominalizată în două dintre categorii.

Actrița și scenaristul merg rareori la astfel de evenimente împreună. Presa internațională bănuiește că cei doi s-ar fi cunoscut în urmă cu trei ani, când Emma a găzduit una dintre edițiile emisiunii Saturday Night Live, în decembrie 2016.

Atât Emma, cât și Dave au păstrat detaliile relației lor departe de presa americană. Cu toate acestea, Emma dezvăluia, într-un interviu oferit revistei Elle în vara anului acesta:

„Perspectiva mea referitoare la copii s-a schimbat odată ce am crescut. Niciodată nu am fost bonă sau ceva.

Când eram adolescentă, îmi spuneam că niciodată nu mă voi căsători și că nu voi avea nici copii”.

„Crescând am realizat că îmi doresc să mă căsătoresc și să am copii!”, a încheiat actrița.

Felicitări, cuplului!

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Trecutul tragic al iubitei fotbalistului Cristiano Ronaldo. Tatăl Georginei Rodriguez a petrecut 10 ani în spatele gratiilor

Iubita lui Leonardo DiCaprio, declarații în premieră despre relația lor: „Cred că oricine ar trebui să fie cu cine vrea să fie”

Ce ținute au purtat Primele Doamne la recepția oferită de Regina Elisabeta a II-a în onoarea șefilor de stat și de guvern care participă la Reuniunea NATO