Fratele lui Smiley, Filip Maria, este Managerul anului 2019!

Filip Maria

Filip Maria, care conduce de 6 ani de zile în calitate de CEO, alături de fratele său mai mare, Smiley, compania HaHaHa Production, a primit premiul „Managerul anului 2019 – Performanță în management de top”.

Premiul i-a fost înmânat la Gala Capital „Eroii anului 2019” care a avut loc pe 4 decembrie, la Face Convention Center din București.

Nominalizat la categoria lui alături de nume importante din business-ul românesc precum managerii de la Microsoft și Untold, Filip Maria, în vârstă de doar 29 de ani, a reușit să câștige trofeul de manager al anului pentru impactul puternic pe care compania pe care o conduce l-a avut în ultimul an pe piața industriilor creative din România.

Fratele lui Smiley, Filip Maria, este Managerul anului 2019!

Am fost uimit și măgulit când am auzit că am câștigat acest premiu la o gală la care sunt prezente personalități atât de importante din business-ul românesc.

Este prima dată când în familia noastră altcineva în afară de Smiley urcă pe o scenă.

De 6 ani de zile, pe lângă frate, mama, tata, numesc „familie” și colegii de la HaHaHa Production, compozitori, producători, artiști, echipa de management și administrare.

Premiul pe care eu l-am primit este în egală măsură și premiul lor! Eu cred că România are nevoie de entertainment în business și de business în entertainment.

Le mulțumesc celor care ne ajută și ne încurajează să ne continuam visul și drumul către cea mai buna piesă”, a declarat Filip Maria, imediat după ce a primit trofeul.

La Gala Capital au participat, pe lângă personalități importante din lumea politicii, a business-ului și a industriilor profitabile din România, și mama lui Filip, Smiley, fratele său, și o mulțime de colegi din echipa HaHaHa Production.

„Sunt fericită că am doi băieți campioni și că fiecare dintre ei și-a găsit vocația și face ce îi place. Faptul că ei lucrează împreună și că sunt fericiți să construiască un proiect atât de frumos, mă bucură foarte mult.

Noi i-am educat să fie buni în tot ceea ce fac, să fie onești, să iubească oamenii și să pună pasiune și iubire în profesia lor, ca să fie fericiți și împliniți.

M-am bucurat nespus să-l văd și pe Filip pe scena unde, în 99% din cazuri, este „biroul” lui Andrei”, a spus plină de emoție Ioana Maria, mama lui Filip și a lui Smiley.

Smiley: „Eu cred foarte mult în Filip și în viziunea lui”

„Eu cred foarte mult în Filip și în viziunea lui asupra companiei HaHaHa Production. Studiază foarte mult, proiectează, face strategii, experimentează, aduce plusul de rațiune necesară într-o muncă artistică.

Suntem diferiți, el vorbește de profitabilitate, eu o mixez mereu cu creativitate și cred că suntem pe drumul cel bun, ne completăm perfect și îi mulțumesc pentru asta.

Mă bucur că și piața industriilor creative i-a sesizat și premiat aportul”, a declarat cu mândrie Smiley, artist, producator, compozitor și fondator HaHaHa Production.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete