Fiica modelului Laurette, victima agresiunilor la școală. Serena a rămas fără unul dintre dinții din față. „Serena e traumatizată şi nu vrea să se întoarcă la şcoală”

Laurette Atindehou și fiica ei SerenaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Joi, 14 noiembrie, fiica modelului Laurette Atindehou (35 de ani), Serena (8 ani), a fost agresată de colegi la şcoală, întâmplare în urma căreia a rămas fără unul dintre dinţii din faţă.

Elevă în clasa I, Serena este încă din clasa pregătitoare victima bullyingului. Încă de la primele şicane, Laurette a cerut sprijinul învăţătoarei şi al conducerii şcolii.

Pentru Click!, vedeta a spus însă că nimeni nu a luat-o în serios nici măcar după ultimul incident.

Laurette a făcut publică întâmplarea şi cere sprijinul ministrului Educaţiei, Monica Anisie (46 de ani), profesoară de Limba şi literatura română la Colegiul „Tudor Vianu” din Bucureşti.

Fiica modelului Laurette, victima agresiunilor la școală. Serena a rămas fără unul dintre dinții din față

Contactată de Click!, vedeta a declarat: „De anul trecut, din clasa pegătitoare, Serena a fost şicanată de doi colegi de clasă, pe motiv că «mama ta e negresă» şi că «mama ta apare la TV».

De la simple tachinări, cei doi băieţi au trecut la fapte violente în clasa I. Au tot împins-o pe Serena pe holul şcolii, iar ea a căzut o dată, s-a lovit şi a venit acasă cu nasul umflat.

I-au tot aruncat la gunoi pachetul cu mâncare şi nu o lasă să stea în prima bancă. Însă joi (14 noiembrie – n.r.), s-a întâmplat ceva grav.

În pauză, Serena se întorcea de la toaletă şi era udă pe mâini, iar unul dintre aceşti băieţi care o tot şicanează a tras-o de spate.

Ea s-a împiedicat, a alunecat şi a căzut cu faţa pe gresie şi şi-a spart un dinte din faţă (incisivul central superior stâng – n.r.).

E dintele definitiv, nu cel «de lapte». Am avut un şoc când mi-am văzut fetiţa cu dinţişorul spart.

Serena e traumatizată şi nu vrea să se întoarcă la şcoală”.

„Serena nu va mai putea mânca normal”

Laurette a mai mărturisit că a încercat să ia legătura cu părinţii băiatului, dar a fost tratată „cu dispreţ”.

„Mi-au spus că suntem în realitate, nu la TV. Nu şi-au cerut scuze şi nici nu au încercat să găsim o soluţie.

Tatăl băiatului a vorbit cu asistenta şcolii, să mergem la cabinetul medical al elevilor, să-i «lipească» dintele.

N-am fost de acord cu intervenţia fără o consultaţie serioasă înainte. Am fost cu Serena la dentist şi după radiografie şi tratament, în patru ore i-a refăcut dintele.

A fost o cheltuială de câteva sute de lei, dar nu banii contează, ci faptul că Serena nu va mai putea mânca normal.

Nu mai poate muşca dintr-un măr şi nici dintr-o pâine cu coajă”, a mai spus Laurette, pentru aceeași sursă menționată anterior.

„Am cerut să vedem împreună imaginile de pe camerele de supraveghere, să ne lămurim cine a fost de vină.

Mi-au spus că pot da imaginile doar autorităţilor, aşa că voi vorbi cu avocatul meu şi voi depune o plângere la poliţie”, a mai spus ea.

„Suntem «de culoare», dar asta nu ne face neoameni”

„Serena e paşnică şi merge constant la psiholog după divorţul meu”, a mai adăugat vedeta. La rândul ei, şi Laurette a fost victima răutăţilor.

„Toată copilăria mea, şi mai apoi adolescenţa au fost umbrite de răutăţile colegilor de şcoală legate de culoarea pielii mele.

Din păcate, copila mea trăieşte acelaşi scenariu suportat de mine la vârsta ei. Pentru că e «de culoare».

Suntem «de culoare», dar asta nu ne face neoameni. Copilul meu e educat şi crescut cu mult sacrificiu de o mamă singură.

Copilul meu nu trebuie bătut, scuipat, batjocorit. Orice mamă ar fi avut instinctul de a călca în picioare totul în jur când şi-a văzut copilul plin de sânge şi cu dinţişorul spart.

Dar, în ciuda pielii mele ciocolatii, nu sunt animal. Vă rog nu-i schingiuiţi sufletul copilei mele doar pentru că s-a născut mulatră!”, a scris Laurette, în mediul online.

Foto: Instagram

Citește și:

Ce mare a crescut și ce frumoasă este fiica celebrei actrițe Uma Thurman! Îi seamănă leit!

Adela Popescu și Radu Vâlcan au o nouă locuință de la începutul anului acesta, dar nu au reușit să se mute încă în ea! Care este motivul?

Andreea Bănică și-a pierdut ambii părinți când avea doar 23 de ani. Mesajul îndurerat al artistei: „Mă doare că nu și-au cunoscut nepoțeii’

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete