Actrița Adriana Trandafir a luat Coronavirus și e internată la Matei Balș

Adriana Trandafir

Actrița Adriana Trandafir s-a infectat cu noul coronavirus pe platourile de filmare ale Antenei 1, în timpul unei emisiuni de divertisment.

Actrița care cu ceva timp în urmă declara că “Dacă nu mă făceam actriță aș fi făcut ce își dorea familia mea, să fiu bibliotecară în sat, probabil, aș fi fost cea mai bună bibliotecară!” este acum internată la Institutul de boli Infecțioase Matei Balș.

Anunțul a fost făcut de colegul ei de la teatru, actorul Ion Haiduc pe pagina sa de Facebook. Pentru că în ultima vreme s-au făcut multe speculații despre acest virus, actorul a ținut să puncteze că situația este foarte serioasă:

IN ATENTIA CELOR CARE NU CRED CA ACEST VIRUS CHIAR EXISTA………ACUM DOUA MINUTE AM VORBIT CU ADRIANA LA TELEFON….. ESTE LA SPITALUL *MATEI BALS*…..SI NU E NICI O GLUMA !!!!!! ÎI ȚIN PUMNII, SĂ ÎI DEA DUMNEZEU PUTERE SI SANATATE !!! ADRIANA TE IUBESC !!!

IN ATENTIA CELOR CARE NU CRED CA ACEST VIRUS CHIAR EXISTA.........ACUM DOUA MINUTE AM VORBIT CU ADRIANA LA TELEFON..... ESTE LA SPITALUL *MATEI BALS*.....SI NU E NICI O GLUMA !!!!!! ÎI ȚIN PUMNII, SĂ ÎI DEA DUMNEZEU PUTERE SI SANATATE !!! ADRIANA TE IUBESC !!!

Artiștii care au participat la emisiunea postului de televiziune amintit sunt:  Monica Anghel, Marcel Pavel, Romicã Ţociu, Adriana Trandafir, Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Cãtãlina Grama Jojo, Adda, Ami, Tavi Clonda şi Toto Dumitrescu. Alături de ei trebuie menționați și membri juriului: Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Foto: 123rf

Citeste și:

Adriana Trandafir, mărturisiri din spatele vieții de actor: „Umorul a fost medicamentul meu salvator în multe situații'

Adriana Trandafir, într-o ipostază incendiară! Actrița a dans din buric: „Arăți foarte bine'

Adriana Trandafir, mărturii uluitoare din copilăria sa: „Aș fi făcut ce își dorea familia mea, să fiu…'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri