Accesorii la care am face bine să ne gândim de două ori înainte de a le cumpăra

Cu siguranță, cei mai mulți dintre noi au cumpărat unele accesorii crezând că le vor folosi în anii următori. Încă nu înțelegem cum, dar ceea ce părea a fi la modă la un moment dat a ajuns apoi în fundul dulapului. Probabil că am trecut cu vederea mici detalii care pot face diferența între accesoriile care rămân în sertar și cele pe care le folosim în fiecare zi.

În ultimele sezoane, un boom de culoare a măturat totul în calea sa și probabil că va continua să facă acest lucru. Dar trebuie să fim atenți de unde vine acest strop de culoare. Cumperi o geantă portocalie și, dintr-o dată, o folosești doar de două ori…

Cheia în materie de genți este să ai întotdeauna una sobră și elegantă, nici prea mică, nici prea mare. Aceasta este cea care te va însoți toată viața.

De asemenea, mulți dintre noi adoră să poarte ochelari de soare. Din acest motiv, dulapul poate fi plin cu diverse modele, însă multe dintre acestea nu vor fi folosite des. Prin urmare, dacă optăm pentru cei clasici, nu va trebui să ne facem griji că vom arăta prea încărcați și îi vom putea folosi mult mai des.

Un alt accesoriu nelipsit din garderoba noastră este cureaua. Pentru acele rochii sau articole vestimentare care nu pun în evidență silueta, uneori cumpărăm o curea. Unele au fost folosite o singură dată și cele care pot fi încă combinate de mai multe ori. Diferența dintre primul și al doilea grup constă în grosime. O curea foarte stridentă va rămâne în dulap, în timp ce un lanț subțire va fi cel mai bun aliat al nostru.

Cerceii de zi cu zi. Când au apărut cerceii mari și rotunzi, mulți au crezut că vor rămâne în trend. Realitatea este că sunt clasici și probabil că vom continua să îi folosim încă mulți ani. Dar când vine vorba de cercei, trebuie să mizăm și pe confort. Acei cercei simpli, care nu sunt prea mari, ci de mărimea potrivită, vor fi cei mai buni prieteni ai tăi.

Uitându-ne în cutia de accesorii a mamelor noastre, putem observa coliere și brățari asortate. Totuși, când vine vorba de aceste seturi trebuie să fim supercritice. Aici grosimea joacă și ea un rol foarte important, ceea ce înseamnă că ne putem juca cu mărimile, dar acordând întotdeauna atenție la combinații. Acel set de pietre mari va rămâne depozitat dacă nu folosiți piesele separat.

Potrivit Bright Side, cizmele înalte au făcut furori la un moment dat, dar încălțămintea înaltă la genunchi nu se mai poartă atât de des. O înălțime mai mică va face o mare diferență. Chiar dacă cizmele înalte sunt o tendință la orizontul modei, încălțămintea joasă va fi mereu la modă.

Eșarfele sunt utile atunci când vrem să completăm o ținută. Uneori, poate că vom opta pentru un animal print sau unul super colorat, dar, din păcate, nu sunt atât de ușor de combinat cu restul hainelor noastre. Alegerea perfectă ar fi o nuanță care să scoată în evidență culorile pe care le purtăm frecvent sau care să ne lumineze chipul.

Când vine vorba de bijuterii, există întotdeauna acea îndoială existențială – argint sau aur? Trebuie mai întâi să rezolvăm această dilemă acordând atenție colorimetriei pielii noastre. Dacă avem pielea rece, ar trebui să optăm pentru argint; dacă este caldă, aur. Trebuie doar să observăm partea din spate a antebrațului și să definim dacă tonusul nostru este rece (vene albastre) sau cald (vene verzui).

Foto: 123RF

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Frumusete si Moda