Abonamente

Abonamente

Abonează-te ACUM la Revista Avantaje
şi primeşti automat un supercadou!

 

Abonează-te pe 6 luni la revista Avantaje şi poţi câştiga un set de produse Dove Purely Pampering, format din:

✹ Cremă de corp cu unt de shea şi vanilie
✹ Loţiune de corp cu cremă de migdale şi hibiscus
✹ Loţiune de corp cu lapte de cocos şi petale de iasomie

CITEŞTE REVISTA AVANTAJE ŞI RĂSFAŢĂ-TE CU UN SET DE PRODUSE DOVE

Trimite un SMS cu textul Avantaje la numărul 7608, urmează instrucţiunile primite prin SMS şi te abonezi automat pentru 6 ediţii.

Preţul total al serviciului, în reţelele Orange, Vodafone şi Cosmote, este de 8,1 euro fără TVA, şi este format din: 1 mesaj de 8 euro care reprezintă abonamentul efectiv şi 2 mesaje a câte 0,05 euro, care reprezintă costul de comunicare prin SMS.

În maximum 7 zile de la trimiterea mesajului, vei fi contactată telefonic pentru furnizarea datelor de livrare ale abonamentului.

Poţi plăti abonamentul şi la firmele de abonamente sau direct la sediul Ringier România, B-dul Dimitrie Pompeiu nr. 6, sector 2, Bucureşti.

Dacă efectuezi plata până la data de 25 a lunii curente, distribuţia abonamentului va începe cu primul număr al revistei din luna imediat următoare. Informaţii suplimentare la telefon 021.20.35.600 sau 021.20.35.642.

Primii 50 de abonaţi vor primi automat seturile Dove. Oferta este valabilă pentru abonamentele valide pe 6 luni, efectuate în perioada 25 martie – 25 aprilie. Mult succes!  

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Revista