A trecut UN AN de la moartea regretatei TAMARA BUCIUCEANU. Mesajele artiștilor după moartea inegalabilei actrițe: “S-a mai stins o stea…”

Mesajele artiștilor după moartea Tamarei Buciuceanu-BotezSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Anul trecut, la începutul lunii octombrie Tamara Buciuceanu a fost internată de urgență la spital și deși inițial veștile din partea medicilor au fost fost bune, starea de sănătate a actriței Tamara Buciuceanu-Botez s-a agravat. S-a stins pe 15 octombrie, la vârsta de 90 de ani,  la Spitalul Elias din București.

Tamara Buciuceanu-Botez a adus zâmbetul pe buzele foarte multor persoane, fiind considerată una dintre cele mai talentate actrițe de comedie din România. A făcut parte din generația de aur a actorilor români și cu toate că de-a lungul carierei a interpretat o mulțime de roluri memorabile, cel mai îndrăgit personaj căruia i-a dat viață este cel al profesoarei Isoscel din filmul “Liceenii”.

Mesajele artiștilor după moartea Tamarei Buciuceanu-Botez: “S-a mai stins o stea…”

Tamara Buciuceanu-Botez s-a stins în urma unor probleme cardiace mai vechi care s-au agravat. Dispariția actriței i-a îndurerat pe toți cei care au cunoscut-o și au avut onoarea de a juca alături de ea. Printre cei care au ținut să își exprime regretul în mediul online se numără Ștefan Bănică Junior, Oana Pellea, Tudor Petruț, dar și Costin Mărculescu. Iată care au fost mesajele lor:

“A murit Tamara. Noi îi spuneam tanti Tama. A plecat spre mai bine și nu a luat nimic cu ea. În schimb, ne-a lăsat multe personaje nemuritoare în teatru, televiziune sau în film. Ele nu mor. Ele rămân pentru generații întregi, sa le descrețească frunțile, să le cultive. Asta înseamnă până la urmă un ARTIST cu A mare! Asta a fost Doamna Tamara Buciuceanu! Mulțumesc pentru tot ce am învățat și m-ai învățat lucrând cu tine. Drum lin, tanti Tama!”, a scris Ștefan Bănică Junior pe facebook.

“Bunul Dumnezeu să o odihnească pe Doamna Tamara Buciuceanu! Condoleanțe familiei! Condoleanțe Mihai Constantin, Matei și Maria.”, a fost mesajul Oanei Pellea.

“S-A MAI STINS O STEA…Săru-mâna și drum bun și luminos tanti Tama…Păcat că lacrimile nu se aud peste mări și țări.”, a scris Tudor Petruț. 

“Tanti Tama…Vă mulțumim…”, a adăugat Oana Sîrbu.

“Astăzi a plecat dintre noi. Nu am cuvinte. Eu cu celebra actriță TAMARA BUCIUCEANU-BOTEZ în fabulosul film LICEENII în 1986. Tovarășa profesoară dați-mi broaștele înapoi. Atât. Dumnezeu să o odihnească în pace”, a fost mesajul postat de Costin Mărculescu.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Tamara Buciuceanu-Botez.

Foto: facebook

Citește și:

A murit Tamara Buciuceanu. Actrița avea 90 de ani. VIDEO

O actriță uriașă a fost arestată acum trei zile

Ți-l mai amintești pe Cătălin Josan, câștigătorul competiției „Megastar'? Cum arată artisul acum?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete