A recunoscut că a hărțuit sexual mai multe femei! Un celebru artist și-a cerut scuze public: “Îmi pare nespus de rău pentru durerea pe care le-am provocat-o…”

Placido Domingo a hărțuit sexual mai multe femeiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cazurile de hărțuire sexuală care au în centrul lor persoane publice sunt din ce în ce mai des întâlnite. Acum a venit rândul unui celebru artist să își recunoască faptele și să își ceară public scuze pentru comportamentul neadecvat.

Nu doar bărbații influenți din lumea filmului s-au folosit de statutul lor pentru a le face avansuri femeilor cu care au lucrat, ci acum un mare tenor și dirijor a fost acuzat de hărțuire sexuală.

A recunoscut că a hărțuit sexual mai multe femei! Un celebru artist și-a cerut scuze public

Uniunea Cântăreţilor de Operă l-a găsit vinovat pe celebrul Placido Domingo de hărțuire sexuală. Investigațiile au scos la iveală că artistul ar fi avut un comportament deviant atât la locul de muncă, cât și în timpul liber.

Informațiile strânse de-a lungul timpului au scos la iveală că acesta ar fi hărțuit sexual aproximativ 27 de femei, unele dintre ele colege de breaslă. Mai mult decât atât, Placido Domingo s-ar fi folosit de statutul său pentru a le face avansuri femeilor și propuneri indecente.

Prins în mijlocul unui scandal de proporții, Placido Domingo a luat decizia de a-și recunoaște vina, prezentându-le scuze în mod public femeilor pe care le-a tratat într-un mod nepotrivit.

“În ultimele luni m-am gândit serios la acuzaţiile pe care mi le-au adus câţiva dintre colegii mei. Respect faptul că aceste femei s-au simţit suficient de confortabil încât să vorbească despre acţiunile mele. Vreau să le transmit că îmi pare nespus de rău pentru durerea pe care le-am provocat-o. Îmi asum în întregime responsabilitatea pentru acţiunile mele şi pot spune că am învăţat din această experienţă. Înţeleg că o parte dintre femei nu au avut curajul de a vorbi de teama că profesia lor va avea de suferit. Nu asta a fost vreodată intenţia mea şi nimeni nu ar trebui să se simtă aşa vreodată.”, a spus Placido Domingo, potrivit click.ro.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Placido Domingo.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Vica Blochina, operată de urgență! Ce a pățit vedeta?

Adela Popescu, despre geloziile din mariajul ei cu Radu Vâlcan: „Cele mai multe gelozii le-am avut chiar înainte de a începe relația'

Oana Roman, vacanță la Roma cu familia. Prietenii virtuali au criticat-o dur: Te-ai dus să ne aduci virusul?'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete