A rămas şocat după ce a văzut-o la televizor pe soţia pe care o știa…decedată

un-barbat-care-se-uita-la-televizor

un-barbat-care-se-uita-la-televizor

S-a întâmplat pe continentul african. Un marocan, Abragh Mohamed, din orăşelul de munte, Azilal, a trăit doi ani de coşmar din cauza pierderii soţiei sale, într-un accident rutier.

În 2016, soţul femeii decedate a trăit sperietura vieţii sale. Într-una din zile a aflat o veste şocantă, aceea că cea care murise în urmă cu doi ani, în 2014, este de fapt vie. Prietenii o văzuseră într-un show de televiziune despre persoanele dispărute care îşi caută rudele, emisiunea fiind realizată cu scopul de a reuni familiile pierdute. Soţia lui a apelat la această emisiune pentru a îşi găsi soţul, ceea ce s-a şi întâmplat.

Povestea tragediei

În anul 2014, în urma unui accident rutier, o femeie neidentificată a fost dusă de urgenţă la spitalul Ibn Rochd din  Casablanca. Acolo, doctorii şi-au exprimat convingerea că ea în mod cert nu va supravieţui, însă familia tot ar fi trebuit să plătească pentru spitalizare ei. Astfel soţul accidentatei a trebuit să meargă înapoi în  satul unde locuia pentru a lua bani ca să plătească cheltuielile spitalului, dar, din păcate, când a revenit la spital… a fost anunţat că aceasta murise.

Soţul îndurerat a declarat pentru Nuevo Dia că a primit corpul soţiei' înfăşurat în giulgiu şi pus într-un sicriu. Aceasta a fost înmormântată în satul natal, în 2014.

Urmările acestui caz despre soţia decedată

Această poveste a luat amploare pe reţelele de socializare, iar fiecare cititor a început  să se implice şi să-şi expună părerea, astfel au apărut tot felul de teorii legate de accident şi ce a urmat imediat după el. Una dintre păreri este aceea că  de fapt, soţia lui Mohamed a suferit tot acest timp de amnezie. De asemenea, medicii şi sistemul administrativ al spitalului au fost învinuiţi de această eroare cu urmări dureroase.

Citeşte şi Genealogie: „Am descoperit istoria familiei'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate