A purtat rochia cu fața în spate? Ținuta cu care Kate Middleton a stârnit din nou controverse

La începutul acestui an, Kate Middleton a fost acuzată că a purtat greșit o cămașă, iar după lungi dezbateri, se pare că specialiștii chiar au avut dreptate, iar bluza trebuia îmbrăcată  complet diferit. Acum, istoria de repetă, iar ducesa de Cambridge a stârnit din nou controverse cu ținuta ei. A purtat rochia cu fața în spate? 

Kate Middleton a participat la un eveniment de caritate și a strălucit într-o rochie simplă, albă, cu dungi fine, pe care a purtat-o și în urmă cu trei ani, devenind deja o tradiție ca ducesa de Cambridge să îmbrace de mai multe ori aceeași ținută.

A purtat rochia cu fața în spate? Ținuta cu care Kate Middleton a stârnit din nou controverse

Rochia purtată de Kate Middleton a stârnit din nou controverse, iar după ce i-au studiat cu atenție apariția, mulți s-au întrebat: A purtat rochia cu fața în spate? Ei bine, deși a fost criticată pentru acest lucru, de această dată, situația este în favoarea ducesei. Detaliul care i-a determinat pe foarte mulți dintre cei care i-au criticat apariția să considere că ducesa a făcut din nou o gafă vestimentară este fermoarul poziționat în partea din față a rochiei. Se pare că rochia a fost special gândită cu fermoarul în față, ceea ce înseamnă că ducesa de Cambridge a purtat-o corect.

Un alt detaliu care a atras atenția criticilor a fost croiala rochiei. Kate Middleton a fost criticată pentru faptul că rochia i-a lăsat la vedere umerii, lucru care foarte rar poate fi observat în ceea ce o privește, protocolul regal impunând alegerea unei ținute decente și care să acopere această zonă a corpului.

Deși ținuta ei a fost din nou motiv de discuție, Kate Middleton a fost o adevărată apariție și de această dată, ieșind în evidență atât prin rochia pe care a purtat-o, cât și datorită pantofilor cu cristale. Ținuta a fost completată de un plic într-o nuanță de gri și o pereche de cercei.

Deschide galeria foto pentru a vedea ținuta cu care Kate Middleton a stârnit din nou controverse.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Kate Middleton, din ce în ce mai slabă. Câte kilograme are de fapt, Ducesa de Cambridge

Selena Gomez, gafă vestimentară. Ținuta pe care a ales-o nu a reușit să o pună în valoare!

A postat o fotografie în costum de baie, iar un prieten virtual i-a scris: Nicio șansă să fii skinny'. Ce i-a răspuns Cristina Șișcanu?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete