Kate Middleton, din ce în ce mai slabă. Câte kilograme are de fapt, Ducesa de Cambridge

Kilograme Kate Middleton

Despre kilogramele lui Kate Middleton s-a tot vorbit… Unii nutriţionişti în căutare de faimă facilă şi imediată s-au grăbit să declare că ştiu perfect ce fel de dietă ţine prinţesa, i-au comentat obiceiurile alimentare apărute în presă, neconfirmate de aceasta, şi, generoşi, oferă stafuri pentru o alimentaţie echilibrată. Totuşi, trebuie să recunoaştem că după trei naşteri, Kate nu doar că nu a acumulat kilograme în plus, dar şi-a păstrat tonusul muscular şi subţirimea taliei. Ce secret ascunde: Kate Middletone e din ce în ce mai slabă.

Are, 1,75 şi o siluetă filiformă. A făcut sport de mică iar părinţii i-au insuflat dorinţa de autodepăşire şi rigoarea impusă de diferitele discipline sportive. Dacă ţinem cont de faptul că în copilărie, mama Middleton le-a comandat fiicelor, Kate şi Pippa, prosoape cu monograme brodate cu litere aurite, aproape că am crede că cel puţin una din cele două surori a fost crescută să ajungă la Buckingham Palace. Şi nu oricum, ci prinţesă.

Din declaraţiile oficiale reiese că Ducesa de Cambridge are 59 de kilograme şi e foarte iubitoare de fitness şi pilates. Antrenoarei ei personală se pare ar fi Louise Parker, o cunoscută expertă în sport şi nutriţie plus autoarea unor cărţi motivaţionale de succes.

Exerciţiul care-i readuce Ducesei de Cambridge silueta iniţială după fiecare sarcină, se pare că ar fi cel denumit PLANK.

Plank (sau planşa) este un exerciţiu care, dacă îl execuţi corect, îţi lucrează toate grupele de muşchi din regiunea mediană a corpului: abdomen, coapse, partea dorsală. Efectele devin vizibile şi asupra altor grupe de muşchi cum sunt ale braţelor şi picioarelor. Se spune că nu este o postură de fitness foarte uşor de executat având un grad mare de dificultate. Deşi în aparenţă este simplu de făcut, menţinerea poziţiei plank mai mult de câteva secunde poate fi o reală provocare. Oare cât timp reuşeşte Ducesa de Cambridge să stea în poziţia Plank dacă este atât de tonifiată?

Foto: Hepta

Citeşte şi:

De ce Kate Middleton a stat departe de Meghan Markle pe balconul palatului Buckingham?

EXCLUSIVITATE AVANTAJE: Cătălin Măruță ne-a oferit cel mai sincer interviu

Selena Gomez, gafă vestimentară. Ținuta pe care a ales-o nu a reușit să o pună în valoare!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete