Cine este și cu ce se ocupă Yosif Eudor Mohaci, logodnicul Andei Adam?

Anda Adam este în culmea fericirii de când a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Yosif Eudor Mohaci. Cântăreața și-a făcut publică relația după ce s-a convins că se iubesc și că el este jumătatea ei cu adevărat.

Anda Adam a divorțat de tatăl fetiței ei și la scurt timp și-a refăcut viața în brațele noului iubit. La început, artista l-a ținut departe de rețelele de socializare, însă o dată cu cererea în căsătorie, cei doi sunt din ce în ce mai prezenți în fața fanilor. Cu toate că ea este cunoscută publicului larg, despre Yosuf nu se știu foarte multe lucruri.

Potrivit spynews.ro, povestea de viață a celor doi proaspeți logodnici este una foarte asemănătoare. Yosuf Eudor Mohaci a fost căsătorit și are o fetiță de cinci ani. Divorțul lui a fost unul dificil, însă în cele din urmă logodnicul Andei Adam a fost liber să-și refacă viața.

Acesta a trăit o bună perioadă de timp în Elveția și Franța, însă de când a cunoscut-o pe Anda Adam, el locuiește în România și se ocupă de afacerile sale. Yosuf Mohaci a organizat o frumoasă vacanță în Cappadocia, unde a și plănuit în cele mai fine detalii cererea în căsătorie.

„A fost foarte emoționant, nu mă așteptam, am plâns de bucurie… Toți oamenii din baloane care treceau pe deasupra noastră ne felicitau și ne făceau cu mâna. A fost ca într-un film, parcă nici nu imi vine să cred că a fost totul o realitate. Nu mai credeam sau nu mai speram că o să se întample acest lucru… Când vom decide și ziua nunții vă vom anunța', a povestit Anda Adam.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete