A apărut revista Avantaje ediția de mai 2023

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi.
Iată o mică parte din cuprinsul ediției:
• Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
• Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli' ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
• Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder'.
• Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
• Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil.
• Astenia de primăvară: e un paradox: în timp ce natura se trezește la viață, mulți dintre noi se simt epuizați, abătuți și lipsiți de vitalitate. Deși avem destule motive de bucurie – zilele se lungesc, grădinile înfloresc, soarele strălucește pe cer – deseori suntem obosiți, inexplicabil de triști și fără chef. Vestea bună este că astenia sezonieră, căci despre ea e vorba, poate fi învinsă.
• Când o durere de cap semnalează o tumoare pe creier? Durerile de cap nu sunt neapărat simptomele care indică faptul că ai o tumoare pe creier. Dar dacă durerea ta de cap este incontrolabilă sau pur și simplu se simte neobișnuit de puternic, nu o neglija.
• Interviu: Marie Ndiaye. Scriitoare de origine franceză, câștigătoare a Premiului Femina, Premiului Goncourt și nominalizată la Booker Prize. Scrie romane și piese de teatru de la vârsta de doisprezece ani și este a doua femeie din istorie a cărei muncă a fost inclusă în repertoriul Comediei Franceze. Cărțile ei sunt traduse în limba română la editura Trei, unde de curând a apărut și cel mai recent volum al ei, „A mea e răzbunarea' (editura Trei, 2023).
• Puține vedete din România au reușit să treacă proba timpului: să nu fie atinse de zgura inevitabilă a breslei, să-și păstreze o imagine impecabilă și să rămână în aceeași zonă de interes. Ela Crăciun a reușit…

Pe copertă: Adelina Badea, Monica Dinu, Ana Dumitrache, Delia Dinu, Alina Cheleș, Luiza Novac Nomicos. Fotograf: Studio83
Locație: CTPark Bucharest West
Concept: Andreea Enescu, Sorina Florescu – CTP
Make up &: Hair Styling: Raluca Țopescu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Revista