A apărut revista Avantaje ediția de ianuarie 2023

Vremurile se schimbă, se mișcă lucruri, obiceiuri și oameni, iar provocările le simțim cu toții. Va fi 2023 un an mai important, va fi unul decisiv sau unul al marilor încercări, ne va surprinde, ne va onora așteptările?

Oricum ar fi timpurile care vin în 2023, cu vremuri bune sau vremuri rele, acesta va fi un an al unor noi speranțe.

HOROSCOP 2023: O plecare peste hotare, studii noi, o vacanță visată, o căsătorie, o promovare, dragostea, sănătatea, cariera, educația, finanțele… Fiecare în parte sau toate la un loc îți sunt dezvăluite de elementele zodiacale sub semnul cărora va decurge viața ta în anul ce începe. Predicțiile astrelor sunt manualul tău de utilizare pentru anul ce vine, îți vor oferi o perspectivă a anului care urmează, te vor ajuta să înțelegi mai bine acțiunile și rezultatele, pentru a preveni situații dificile sau pentru a găsi soluții în împrejurări inevitabile.

DOSAR SPECIAL: Sănătatea intimă a femeilor începe cu o igienă corectă. Dar, cu toate că îngrijirea zonei intime n-ar trebui să fie un subiect tabu, din cauza prejudecăților care însoțesc subiectul acestei zone extrem de delicate a organismului, multe femei nu acordă igienei atenția necesară, sau fac numeroase greșeli în aplicarea și tehnica de folosit, rezultatul fiind de multe ori apariția neplăcerilor și a problemelor intime, care netratate la timp, pot da naștere unor complicații mai grave și chiar afecțiunilor persistente.

INTERVIU:

Prof. dr. Mircea Iliescu, doctor în genetică umană – Un dialog în exclusivitate cu un om de știință ai zice obişnuit, având o carieră strălucită înapoi și înainte, un profesionist al unei specializări fascinante, începută cu pasiune devoratoare și continuată cu migală, dragoste, imaginaţie şi putere de a alege. Din spatele vorbelor sale vine povestea unui om special prin ceea ce face și a unei științe de graniță, puțin abordată la noi, poate cea mai avansată modalitate de înțelegere în profunzime a ființei umane.

Dragoș Pătraru – Dragoș Pătraru, de zece ani realizatorul emisiunii Starea Nației, este un jurnalist căruia poți să-i spui fără să greșești, spectaculos, Un om de dialog deschis, care nu acceptă compromisuri profesionale și care încearcă să-şi păstreze echilibrul şi la televizor, şi în societate. Realizatorul a vorbit într-un interviu acordat revistei Avantaje despre schimbările din noul sezon al emisiunii, despre proiectele pe care le are alături de echipa sa dar și despre omul Dragoș Pătraru cu bune și rele, cu provocările și fericirile de a fi tată, cu pierderi, câștiguri și lecții învățate…

PSIHO

Femeia la 40 de ani – La patruzeci de ani, începi să culegi ce ai semănat. Și dacă n-ai semănat exact așa cum ți-ai dorit, nu e târziu să întorci brazda și să începi ceva nou. Avantajul este că acum nu mai ești obligată să faci nimic – este alegerea ta.

Rezoluțiile de Anul Nou – cum le formulezi? „Rezoluția de Anul Nou' (concept de origine anglo-saxonă) este o inițiativă ambițioasă inițial; adesea însă, devine sursa unui sentiment de frustrare sau de nemulțumire profundă față de sine…

EZOTERIC

Cele 5 elemente care guvernează Zodiacul Chinezesc – Cele 5 elemente care guvernează Zodiacul Chinezesc diferențiază semnele și aduc particularități speciale celor care aparțin fiecărui element în parte.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri