9 iulie, o zi încărcată din punct de vedere astrologic. Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă și va afecta toate zodiile!

9 iulie, o zi încărcată din punct de vedere astrologic

9 iulie este o zi încărcată din punct de vedere astrologic. Astăzi au loc trei evenimente importante, iar dintre acestea, intrarea lui Mercur în mișcare aparent retrogradă este aspectul astrologic care va influența cel mai mult zodiile. 

Ziua de 9 iulie este marcată de conjuncția Mercur/Marte la 4° 25 Leu, intrarea planetei Mercur în mișcare aparent retrogradă și opoziția semnificativă între Soare, Nodul Nord al Lunii (Sensul vieții) /Saturn, Nodul Sud al Lunii (Pedeapsa sau plata în această viață) pe axa diferitelor case. Cele trei evenimente vor avea un impact puternic asupra tuturor celor 12 semne zodiacale. Iată care sunt previziunile Uraniei.

9 iulie, o zi încărcată din punct de vedere astrologic. Cum vor fi influențate zodiile?

BERBEC

Pentru Berbeci, Nodul Sud al Lunii (Pedeapsa sau plata în această viață) pe direcția Rac/Capricorn, respectiv pe axa caselor I/IV, reprezintă evenimentul care îi va determina pe cei născuți în această zodie să sacrifice anumite lucruri, să facă diferite alegeri sau să treacă peste limitele personale, totul pentru ca lucrurile să evolueze în viața lor.

TAUR

Taurii vor fi și ei afectați de toate cele trei evenimente astrologice. Nodul Sud al Lunii pe axa caselor a III-a/a IX-a va face ca acești nativi să primească o serie de informații care să îi destabilizeze. Își vor pierde încrederea în anumiți oameni, în instituții sau în lucrurile în care până acum au crezut.

GEMENI

În cazul Gemenilor, Nodul Sud al Lunii este pe direcția celor două case ale banilor. Acest lucru înseamnă că, în următoarea perioadă, Gemenii se pot confrunta cu probleme de ordin financiar și pot afla din ce cauză nu reușesc să își rezolve problemele cu banii.

RAC

Nodul Sud al Lunii pe direcția Rac/Capricorn, respectiv pe axa caselor I/VII, este o adevărată provocare pentru cei născuți în zodia Rac. Acești nativi vor fi puși în fața unor încercări și situații care nu le sunt deloc străine.

LEU

Leii care au deja probleme de sănătate trebuie să fie mult mai atenți în perioada următoare. Nodul Sud al Lunii (Pedeapsa sau plata în această viață) pe direcția Rac/Capricorn, respectiv pe axa caselor VI/XII poate favoriza agravarea anumitor probleme de sănătate, mai ales a celor care deja se află sub tratament.

FECIOARĂ

Relațiile sentimentale ale Fecioarelor pot avea de suferit și asta din cauza Nodului Sud al Lunii (Pedeapsa sau plata în această viață) pe direcția Rac/Capricorn, respectiv pe axa caselor V/XI. În plus, acești nativi trebuie să fie atenți și la relațiile cu colegii de muncă, cele cu părinții sau copii sau legăturile de prietenie, existând riscul să apară mici neînțelegeri.

BALANȚĂ

Destinul Balanțelor poate fi puternic influențat de Nodul Sud al Lunii (Pedeapsa sau plata în această viață) pe direcția Rac/Capricorn, respectiv pe axa caselor IV/X. Cei născuți în zodia Balanță vor simți nevoia să facă o analiză amănunțită a vieții lor, să vadă în ce etapă se află și să determine acele elemente care stau în calea succesului și împlinirii lor.

SCORPION

Scorpionii își doresc să trăiască liniștiți, motiv pentru care evenimentele astrologice care au loc pe 9 iulie îi vor determina să renunțe la acele elemente care nu fac altceva decât să le consume energia și să le distrugă calmul interior. Nodul Sud al Lunii (Pedeapsa sau plata în această viață) pe direcția Rac/Capricorn, respectiv pe axa caselor III/IX va face ca Scorpionii să înțeleagă mai bine anumite lucruri și să capete o anumită maturitate.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii reușesc să își găsească echilibrul interior cu ajutorul prietenilor și apropiaților.  Nodul Sud al Lunii (Pedeapsa sau plata în această viață) pe direcția Rac/Capricorn, respectiv pe axa caselor II/VIII va influența sectorul banilor câștigați cu ajutorul altora. În plus, cei născuți în această zodie ar trebui să ia în calcul și ipoteza unor plăți karmice.

CAPRICORN

Existența Capricornilor, mai ales a celor care au trecut de 40 de ani sau se îndreaptă spre 60, va fi prinsă ca într-o menghină de toate cele trei evenimente astrologice. Acești nativi vor fi influențați în special de Nodul Sud al Lunii (Pedeapsa sau plata în această viață) pe direcția Rac/Capricorn, respectiv pe axa caselor I/VII.

VĂRSĂTOR

Nodul Sud al Lunii (Pedeapsa sau plata în această viață) pe direcția Rac/Capricorn, respectiv pe axa caselor VI/XII îi poate ajuta pe Vărsători să își rezolve o problemă de sănătate, mai ales dacă aceasta durează de mai mult timp. O persoană pe care o vor întâlni acum le poate fi de mare ajutor în viitor.

PEȘTI

Relațiile de prietenie ale Peștilor au avut de suferit în ultima perioadă, iar Nodul Sud al Lunii pe direcția Rac/Capricorn, respectiv pe axa caselor V/XI ar putea acutiza stările de disconfort și problemele din acest sector.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Venus în Rac (3-28 iulie) aduce emoții intense, sentimente puternice și trǎiri complexe. Previziunile Uraniei

Horoscopul lunii IULIE. Luna aceasta cântărește bine toate ofertele și asumă-ți alegerea făcută.

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop