Horoscop 7 iulie. 2 zodii vor fi cuprinse de melancolie

Horoscop 7 iulie

Horoscop 7 iulie. Tendința prezentă încă de ieri, de a vă întoarce în trecut, se face simțită și astăzi. Nativii din două zodii vor avea azi de-a face cu persoane sau cu situații care îi fac să devină melancolici și nostalgici. Nu se vor putea împiedica să compare prezentul tumultuos cu trecutul în care nu aveau atât de multe griji și responsabilități.

BERBEC

Azi, aveți ocazia să întâlniți o persoană de care știți doar din auzite. Vă va fascina și veți descoperi în ea un sprijin de nădejde pentru proiectele voastre de viitor. Veți descoperi că aveți multe în comun, iar subiectele de discuție nu vor fi o problemă.

TAUR

Azi, o să aveți casa plină de invitați – prieteni, rude. Există posibilitatea să vină neanunțați sau să anunțe cu o oră-două înainte. Nu intrați în panică din cauza faptului că nu aveți ce le pune pe masă. Dați o fugă până la hipermarket și rezolvați problema. Important nu va fi ce le puneți pe masă, ci clipele petrecute împreună, care se vor dovedi benefice și pentru ei, și pentru voi.

GEMENI

O poză sau mai multe care vă apar pe facebook la secțiunea Memories vă trezesc nostalgii. Vă cufundați în butoiul cu melancolie și riscați să nu mai ieșiți din el ore bune. Nu sunt neapărat amintiri dureroase, dar sunt amintiri care au în prim-plan persoane pe care le regretați.

RAC

Prietenii vă invită să faceți o ieșire de o zi undeva în afara orașului, dar, deși v-ați dori, aveți rețineri întrucât stați prost de tot cu banii. Nu ați avea să puneți și la benzină, și la cumpărăturile care se vor face la comun și să vă și rămână de cheltuială până la salariu. Să nu vă fie rușine să vă expuneți problema, iar dacă se oferă cineva să vă împrumute, nu refuzați sub nicio formă.

LEU

Ziua voastră începe relaxant, cu cafea, mic-dejun în pat și depănat de amintiri. Vă amintiți, însă, că ați uitat să faceți ceva extrem de important, iar asta vă dă peste cap și vă scoate din starea de zen. Probabil că, pe seară, veți pica de oboseală și nu veți mai avea chef de ieșirea pe care v-o propun partenerul de viață sau niște prieteni.

FECIOARĂ

Debordați de energie, așa că nu ar fi rău să o folosiți în mod constructiv. Ieșiți la o plimbare lungă sau, dacă vă place, la alergare sau mergeți la înot. Nu vă imaginați ce beneficii va aduce activitatea fizică psihicului vostru.

BALANȚĂ

Aveți chef de ieșit, dar cheful ăsta pare să le lipsească partenerului de viață și prietenilor foarte apropiați. Așa că nu vă rămâne decât să căutați prin agenda telefonului să vedeți cam cine ar putea fi disponibil. Prilej cu care veși descoperi numărul de telefon al unei persoane de care vi se va face dor instantaneu. Iar amintirea acelei persoane vă va face să fiți melancolici. Sunați-o sau dați-i un sms și spuneți-i că v-ar face plăcere s-o reîntâlniți.

SCORPION

Nu veți fi într-o formă prea bună azi. Problemele digestive vă dau bătăi de cap și nu prea veți putea ieși din casă. Chiar și așa, nimic nu vă împiedică să vă îndeletniciți cu activități relaxante. Uitați-vă la comedii, citiți o carte, faceți o baie cu multă spumă, aplicați-vă măști. Profitați la maximum de fiecare clipă a zilei pentru a vă simți bine.

SĂGETĂTOR

Azi, se încheie o etapă a vieții voastre. Este o vreme a bilanțului. Vedeți ce ați făcut bine, unde ați greșit, puneți la punct strategii pentru viitor. Încercați să vă detașați treptat de trecut, să nu rămâneți prea multă vreme blocați în acestă etapă care tocmai s-a încheiat. Vă așteaptă un viitor strălucit.

VĂRSĂTOR

Azi, realizați că sunteți de multă vreme victima rutinei. Aveți nevoie de un vis nou, de un obiectiv nou spre care să vă canalizați toată energia. Vestea bună este că astrele facilitează apariția acestui nou stimulent care să vă ducă pe căi neumblate, dar pline de provocări plăcute.

CAPRICORN

Contextul astral vă pune, azi, în fașa unei provocări care, într-o primă fază, vă poate speria. Nu aveți de ce să vă faceți griji. Aveți toate resursele și toate calități să faceți față cu brio acestei provocări. Odată depășită această etapă, modul în care veși fi percepuți de ceilalți se va îmbunătăți considerabil, nu mai spunem despre stima de sine.

PEȘTI

Relația voastră de cuplu nu vă mai satisface pe deplin. Nu vreși să renunțați la ea, dar, pe de altă parte, sunt acolo niște probleme pe care nu v-ați făcut timp să le rezolvați. Acesta e cam ultimul vostru tren. Discutați deschis cu partenerul de cuplu problemele pe care le-ați sesizat și încercați să vă salvați relația. Contextul astral este favorabil comunicării.

Sursa foto: shutterstock

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop