Venus în Rac (3-28 iulie) aduce emoții intense, sentimente puternice și trǎiri complexe. Previziunile Uraniei

Venus în Rac

Venus în Rac, tranzit care va avea loc între 3 iulie și 28 iulie, aduce emoții intense, sentimente puternice și trăiri complexe. Toate cele 12 semne zodiacale vor fi influențate de acest tranzit al planetei Venus timp de 25 de zile.

Urania ne spune cum sunt influențate de zodiile de Venus în Rac. Previziunile complete, AICI

BERBEC

Venus în Rac vă îndeamnă să iertați, să vă împăcați cu cineva foarte apropiat, cel mai probabil cu cineva din familie, să depășiți o situație din trecut care vă apasă. Tranzitul planetei venus va favoriza retrăirea unor emoții care vor contribui la vindecarea sufletească și emoțională.

TAUR

Venus în Rac susține studiul bazat pe memorare și examenele unde va fi nevoie de o etalare ponderată a cunoștințelor.

GEMENI

Venus în Rac va crea oportunități sub forma unor ajutoare din partea familiei.

RAC

Venus tranzitează zodia voastră până pe 28 iulie, timp în care va aduce noroc în plan personal și „îmblânzirea' unor conflicte mai vechi fără ca, prin asta, să permită și o rezolvare a lor.

LEU

Venus în Rac vă permite să vă reechilibrați mai ales la nivelul sistemului neuro-vegetativ. În mod normal, ar trebui să recurgeți la repaus, la calm, la izolare de factorii de stres, de evitare a oricărui efort fizic, nervos, intelectual.

FECIOARĂ

Tranzitul planetei venus prin zodia Rac aduce cu sine ameliorarea unor relații tensionate.

BALANȚĂ

În sectorul socio-profesional, resimțiți un disconfort destul de accentuat în această perioadă. Odată cu intrarea lui Venus în Rac, acest disconfort se va mai atenua, dar fără a se schimba radical. Problema de fond poate fi abordată altfel, dar, atenție, atașamentele și reacțiile afective vor ridica alt tip de reticență, obligându-vă să ascultați de „inimă'.

SCORPION

Unele probleme de conștiință vă creează stări de exasperare care vă împing să renunțați la unele proiecte personale. Odată cu intrarea lui Venus în Rac, starea voastră interioară răscolită se va atenua și semnele unei temperări afective sau emoționale își vor face apariția, având un rol binefăcător.

SĂGETĂTOR

Perioada aceasta este marcată de disputele pe teme materiale. Intrarea lui Venus în Rac, începând cu 3 iulie, va crea ipostaze care indică o temperare, o ameliorare a stării de spirit, o resemnare dar nu și o rezolvare a chestiunii de fond.

CAPRICORN

Venus în Rac influențează sectorul relațiilor parteneriale. Influența ei va fi una blândă, inducând prudență sau rezervă în fața marilor provocări și a deciziilor spectaculoase.

VĂRSĂTOR

Venus în zodia Racului vă îndeamnă la răbdare și observare atență a realității înainte de a avea o inițiativă (demisie, schimbare a locului de muncă, revendicare profesională, reclamație etc.).

PEȘTI

Tranzitul planetei Venus prin semnul Racului va genera ipostaze plăcute de viață în doi, de romantism, de tandrețe, de satisfacții artistice, de capacitate de a fi la înălțimea unor exigențe interpretative, de a vă bucura de copii.

Citeste si

Horoscopul lunii IULIE. Luna aceasta cântărește bine toate ofertele și asumă-ți alegerea făcută.

Marte în Leu. Cum influențează acest tranzit zodiile. Previziunile Uraniei

Sursa foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop