Cinci semne care îţi dezvăluie că te înșală

infidelitate

Dacă ceva se schimbă brusc în comportamentul lui este firesc să-ți pui unele întrebări. Ceva s-a întâmplat, ceva este altfel… Iată, mai jos, câteva semne care îți pot sugera că te trădează:

* Brusc devine extrem de preocupat de imaginea lui. Îl interesează ce este la modă, își schimbă frizura și începe să frecventeze sălile de gimnastică. Face totul pentru a arăta cât mai bine.

* Viața voastră sexuală se intensifică sau, dimpotrivă, se apropie de zero. Dacă până atunci făceați dragoste rar și fără pasiune, va dori să-și spele păcatele încercând să te facă fericită: va experimenta lucruri noi, va fi mai spontan, va avea o atitudine dominantă. Este posibil, însă, să cadă în extrema cealaltă: simțindu-se cu musca pe căciulă, va evita să aibă relații sexuale cu tine.

* Te critică pentru orice nimic, se plânge toată ziua de tine, provoacă conflicte. Se ceartă cu tine pentru a-și oferi lui însuși motive să te înșele.

* Muncește mai mult. Este un clișeu, dar e adevărat: soții folosesc deseori serviciul ca pretext pentru „programul prelungit. Nu vine la cină pentru că are o ședință, nu se poate întâlni cu tine pentru că are o întâlnire importantă, nu puteți petrece weekend-ul împreună căci pleacă în delegație. Programul lui se prelungește deseori până seara târziu și pleacă tot mai des în delegații.

* Constați că, subit, ceea ce altădată detesta, acum face cu plăcere: își spală singur rufele. Au dispărut câteva lucruri mărunte de-ale lui? Poate cravata lui preferată sau butonii? Nu le-a pierdut, cel mai probabil sunt… uitate pe undeva.

Adrian Cîlţan

123rf.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Relatii