Cinci semne care îţi dezvăluie că te înșală

infidelitate

Dacă ceva se schimbă brusc în comportamentul lui este firesc să-ți pui unele întrebări. Ceva s-a întâmplat, ceva este altfel… Iată, mai jos, câteva semne care îți pot sugera că te trădează:

* Brusc devine extrem de preocupat de imaginea lui. Îl interesează ce este la modă, își schimbă frizura și începe să frecventeze sălile de gimnastică. Face totul pentru a arăta cât mai bine.

* Viața voastră sexuală se intensifică sau, dimpotrivă, se apropie de zero. Dacă până atunci făceați dragoste rar și fără pasiune, va dori să-și spele păcatele încercând să te facă fericită: va experimenta lucruri noi, va fi mai spontan, va avea o atitudine dominantă. Este posibil, însă, să cadă în extrema cealaltă: simțindu-se cu musca pe căciulă, va evita să aibă relații sexuale cu tine.

* Te critică pentru orice nimic, se plânge toată ziua de tine, provoacă conflicte. Se ceartă cu tine pentru a-și oferi lui însuși motive să te înșele.

* Muncește mai mult. Este un clișeu, dar e adevărat: soții folosesc deseori serviciul ca pretext pentru „programul prelungit. Nu vine la cină pentru că are o ședință, nu se poate întâlni cu tine pentru că are o întâlnire importantă, nu puteți petrece weekend-ul împreună căci pleacă în delegație. Programul lui se prelungește deseori până seara târziu și pleacă tot mai des în delegații.

* Constați că, subit, ceea ce altădată detesta, acum face cu plăcere: își spală singur rufele. Au dispărut câteva lucruri mărunte de-ale lui? Poate cravata lui preferată sau butonii? Nu le-a pierdut, cel mai probabil sunt… uitate pe undeva.

Adrian Cîlţan

123rf.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Relatii