5 parfumuri unisex pentru cupluri pasionale

Ape de parfum unisex Attraction One Intense și Fresh, 50 ml, 89 lei fiecare, AVON, www.avon.roSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Parfumurile unisex prind din ce în ce mai mult teren, iar marile case se întrec în lansări de parfumuri cameleonice, care susțin creativitatea, spiritele libere și pasiunea în cuplu și care se metamorfozează în funcție de persoana care le poartă.

Iată 5 propuneri de parfumuri unisex potrivite pentru ambii parteneri din cuplu.

Ape de parfum unisex Attraction One Intense și Fresh, 50 ml, 89 lei fiecare, AVON, www.avon.ro

Acest set de parfumuri unisex potrivite pentru zi sau seară e un melanj de arome intense, creată din note de lime energizant din Brazilia, boabe de tonk, cardamom și lemnul cald de santal sau note delicioase de smochină combinate cu accente de portocală, cu mosc intens și lemn de cedru.

Apă de toaletă unisex Hammam, 25 lei, Tesori d’Oriente, www.emag.ro

Parfumurile intense, cu arome cărnoase nu mai sunt doar pentru bărbați. Îmbogățite cu note senzuale de iasomie și delicate de portocală, parfumurile floral-orientale adaugă acel quelque chose oricărui outfit. 

Apă de toaletă unisex CK One, 100 ml, 90 lei, Calvin Klein, www.notino.ro

Nasurile sunt acei artiști care creează parfumuri inedite, cu compoziții inspirate și uneori gândite pentru orice purtător de parfum, indiferent de sex. Pentru acest parfum unisex creatorii au îmbinat note de mandarine, lăcrămioare și trandafiri, presărate cu nucșoară, mosc și ambră. 

Parfum unisex Pacific Lime, 30 ml, 291 lei, Atelier Cologne, www.notino.ro

Un parfum exotic, pentru bărbați și femei, cu ingrediente care provin în proporție de 91 % din surse regenerabile. Lime, cocos, eucalipt – notele din acest parfum te duc direct cu gândul la vremuri mai libere, plaje vioaie și reîntâlniri cu prieteni dragi. 

Apă de parfum unisex Kythnos, 50 ml, 229 lei, Le Couvent Des Minimes, www.douglas.ro

Colțuri îndepărtate de lume, peisajele care lasă călătorii muți de uimire, grădini botanice construite ca opere de artă – toate acestea sunt surse de inspirație pentru creatorii de parfumuri care sunt tot timpul în căutarea unor noi rețete de arome parfumate. Acest parfum combină levănțica albastră cu vetiverul și lemnul. Apă de parfum unisex Kythnos, 50 ml, 229 lei, Le Couvent Des Minimes, www.douglas.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Frumusete