5 cadouri personalizate care-i vor cuceri pe cei dragi

cadouri

Indiferent că este vorba de cel mic, care visează cu ochii deschiși la ziua în care își va întâlni artistul preferat, fie că vorbim despre perechea ta, pasionată de toate lucrurile cool și ieșite din tipare, ori despre prietenul de-o viață pe care vrei să-l serbezi cum se cuvine alături de toată gașca. Pentru fiecare dintre ei, I wonder are cea mai frumoasă soluție. Și cea care poartă în ea cea mai frumoasă cauză – aceea de a ajuta copiii aflați în lupta cu boli nemiloase.

E timpul să privești altfel fiecare ocazie de a dărui – gata cu cadourile fără sare și piper, care riscă să fie date uitării după ce au ieșit din hârtia de ambalat. Cu I wonder „a oferi' intră într-o nouă dimensiune – aceea în care cadourile se transformă în dorințe împlinite. Intră în lumea I wonder și hai să descoperim în continuare 5 dintre cele mai speciale cadouri personalizate:

1 și 2 – School Pack personalizat – Primele gânduri de cadouri personalizate ne aduc în universul celor mai mici dintre fani, dar cei a căror bucurie este cea mai sinceră. Pentru ei, I wonder alături de doi dintre cei mai în vogă artiști ai momentului – Alina Eremia și Dorian Popa a pregătit cel mai complet kit pentru școală, în două variante diferite: pentru fanii lui Dorian, pack-ul poartă autograful său, iar pentru fanii interpretei hitului „A fost o nebunie', obiectele din pachet sunt semnate de Alina. Descoperă aici cum poți face fericit un copil care adoră muzica Alinei și pe cea a lui Dorian.

set-scolar-alina-si-dorian

3. Pack de bere personalizat – Ce i-ai putea oferi acelui prieten care ți-a fost mereu aproape, celui care a știut mereu să-ți ofere sprijinul când nimic nu mergea și care s-a bucurat alături de tine de toate succesele? I wonder s-a gândit la toți cei care îți fac viața mai frumoasă și, împreună cu cei de la Ground Zero, îți pune la dispoziție un pack de 6 beri artizanale, fiecare dintre ele purtând o etichetă unica, personalizabilă. Pe această etichetă îți dăm ocazia să îti lauzi sau să-l gratulezi pe amicul tău sărbatorit. Sunt 6 etichete, 6 capitole de spus despre momentele petrecute împreună. Unde mai pui că pe superbul suport de stejar stă gravată însăși esența acestui cadou: „No ordinary friends, no ordinary beer'.

pack-de-6-beri-artizanale

4. Poezie personalizată – Tandrețea cuvintelor potrivite este fără îndoială apanajul maeștrilor scrisului. Știm deja că arma romantismului este poezia, dar unii dintre noi recunosc sinceri că nu știu să mânuiască această putere. Pentru aceștia din urmă și pentru toți cei care știu că un om special merită un gest special am creat un pachet cu totul aparte. Astfel, I wonder te aduce la cel mai cunoscut poet anonim al internetului: Iv cel Naiv. Lasă-ți emoțiile în seama lui și vei avea parte de cea mai frumoasă poezie personalizată pentru perechea ta.

iv-cel-naiv

5. Cadou personalizat pentru cel mai cool chef – Pentru prietenul din grupul vostru mereu la curent cu toate tendințele, pentru un urban foodie ale cărui gusturi în materie de estetică sunt la fel de speciale ca și recomandările de meniu, I wonder are darul ideal – veselă și rețete personalizate, de la un blogging-guru în materie de cum să faci din „aparte' o marcă stilistică, Oana Titică, alias Chicineta. Așa că daca anul acesta simți că-i rost de nou și original și dacă vrei să-ți surprinzi mai mult ca niciodată invitații, Chicineta ți-a împachetat la I wonder 5 farfurii ca nici unele din lume și un rețetar pentru preparate culinare cu vino-ncoa.

farfurie-cu-mesaj

Așa cum se întâmplă cu toate experiențele și cu toate obiectele din portofoliul I wonder, încasările rezultate din vânzarea acestor cadouri se duc către copiii bolnavi sprijiniți de Fundația Ringier. La I wonder cadourile personalizate fac bine!

Foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Timp Liber