4 avantaje ale vietii Andi Moisescu

4 avantaje ale vietii Andi Moisescu

Anul 1990 l-a prins vanzand ziare la metrou, in Piata Romana… Atunci si-a zis ca e timpul sa faca o schimbare si s-a prezentat la un concurs de DJ, la radio.

Spre dezamagirea celorlalti 48 de concurenti, el a fost cel ales. Au urmat sase ani de cariera in radio, la finele carora Andi a fost chemat sa dea o proba pentru "Ora 7, buna dimineata!". Asa a inceput o noua etapa a vietii lui profesionale si acel moment a marcat debutul lui in cariera de televiziune. De atunci, Moisescu a facut diverse emisiuni la Pro Tv, cum ar fi: "Te uiti si castigi", "Ministerul comediei", "Teo si Andi", "Marca inregistrata", iar acum realizeaza cu succes "Apropo, Tv".

"Fara discutie, cel mai important avantaj al vietii mele este familia. Echilibrul si starea permanenta de fericire pe care mi le furnizeaza in fiecare clipa sotia mea, Olivia Steer, si, mai nou, fiul nostru, micutul David, reprezinta cea mai mare reusita pe care mi-a rezervat-o viata.

Acest avantaj de care ma bucur zi de zi va deveni un atu si mai important, sunt convins, atunci cand vom avea si alti copii. Nu-mi pot explica acest lucru, ci pot doar sa-l constat. Si intotdeauna, dupa o zi epuizanta, simpla revenire acasa si intalnirea cu familia mea imi reincarca bateriile in mod miraculos.

Am ajuns sa pot vorbi detasat de primul avantaj pentru ca am fost educat si invatat sa aleg drumul bun, drumul drept. De lucrul asta au avut grija mama si bunicii mei dragi, care m-au crescut, si care, pentru mine, au reprezentat singura explicatie pentru un inceput bun in viata.

Tot ei sunt cei care, multumesc lui Dumnezeu, pot avea astazi grija si de stranepotul lor, David. Si, tot la acest capitol, nu pot sa nu vorbesc sincer de respectul, dragostea si dependenta mea fata de Tudor, fratele meu, care, desi e mai mic decat mine cu patru ani si jumatate, se ocupa de afacerile mele mai bine decat as putea eu sa o fac vreodata.

 

 


Iar cand incerc sa enumar avantajele vietii mele, nu pot sa nu ma gandesc la Edi Balasa.
Si acum ma gandesc la el. Un om rar! Faptul ca eu sunt un mare norocos poate fi demonstrat si prin existenta acestei persoane in viata mea, ca prieten!

De aici incolo, totul este aproape poveste. Edi este doctorul cu care s-a nascut copilul meu. Iar eu la setul lui de valori ma raportez atunci cand nu vreau sa gresesc. Si tot datorita lui, pasiunea mea pentru muzica, in particular pentru jazz, este tot mai rasfatata. De fapt, de la el am invatat ce inseamna prietenia!

Cand am inceput sa lucrez in televiziune, un apropiat cu multa experienta mi-a vandut secretul: in meseria asta, totul depinde de echipa pe care stii sa o aduni in jurul tau. Astazi, dupa 13 ani de experienta, oamenii pe care i-am adunat in Compania Red Spike formeaza o echipa; o echipa care de altfel este argumentul meu suprem si care sta drept dovada a faptului ca n-am fost un fraier atunci cand am ascultat sfatul unui "batran". In plan profesional, oamenii acestia sunt cel mai mare castig personal si, deci, marele avantaj. Iata cum, in total, sunt patru avantaje. De fapt, unul singur. Oamenii!"

Studii: Facultatea de Matematica, Universitatea Bucuresti.
Cum se autocaracterizeaza: vesel, sanatos, optimist, cam cicalitor, prea ordonat, serios, ambitios, pretentios ("tin oamenii peste program, la birou") si, nu in ultimul rand, intelegator… totusi!

Delia Bratosin; foto: arhiva Edipresse, arhiva personala

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete