Horia Brenciu:”Nu e neapărat important ce pui pe masă, pentru că înainte de 1989 eram vai de capul nostru, important e să te vezi cu ceilalți, pentru că de acolo îți iei energie pentru următorul an”

horia-brenciu-interviu

Horia Brenciu se bucură de perioada sărbătorilor de iarnă ca un copil.  'Eu aș vrea să fac Crăciunul în fiecare duminică,' spune artistul.

De la concertele de colinde sau împodobitul bradului, Horia Brenciu trăiește fiecare moment magic al Crăciunului și chiar s-ar bucura dacă atmosfera s-ar putea păstra pe parcursul întregului an. 'Mie mi s-a insuflat dragostea de Sărbători și de Crăciun încă din copilărie. Tata avea o vorbă: să fim cu toții la masă. Nu e neapărat important ce pui pe masă, pentru că înainte de 1989 eram vai de capul nostru, important e să te vezi cu ceilalți, pentru că de acolo îți iei energie pentru următorul an. Eu aș vrea să fac Crăciunul în fiecare duminică sau în fiecare zi. De ce să vină Moș Crăciun doar pe 24 spre 25? De ce să ne impunem noi să fim buni doar în zilele Crăciunului?', a mărturisit juratul 'X Factor, cel care formează o familie frumoasă și împlinită alături de producătoarea de televiziune Alice Dumitrescu, îmrepună cu cei patru copii.'

Anul acesta artistul a sărbătorit 25 de ani de carieră. Acești 25 de ani se traduc în mii de ore de repetiții și de momente live, mii de ore de muzică și entertainment de cea mai bună calitate.

foto: Libertatea

Citește și:

Cele mai frumoase mesaje de Crăciun pe care să le trimiți celor dragi în preajma marii sărbători creștine

A fost odată ca niciodată… o prințesă pe nume Odette'. Ianus trimite ajutoare magice: Lacul lebedelor – Balet pe gheață, la Sala Palatului!

Lista celor mai îndrăgite filme de Crăciun. Trebuie să le vezi alături de cei dragi!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete