2017, anul COCOȘULUI de FOC! Previziuni interesante din zodiacul chinezesc

2017-anul-cocosului

Am intrat în ultima luna din anul 2016, iar în doar câteva săptămâni vom păși în 2017.  În această perioadă, oamenii sunt din ce în ce mai interesați să afle cât mai multe detalii despre horoscop și despre cum le va merge în viitorul apropiat. Nu doar zodiacul european dezvăluie detalii interesante, ci și cel chinezesc.

Astfel, anul 2017,  în zodiacul chinezesc, începe pe data de 28 ianuarie şi se termină pe data de 15 februarie 2018, aflându-se sub semnul cocoşului de foc. Acesta este un semn al răsăritului, trezirii la viaţă şi triumfului și promite să fie un an al marilor reuşite, cu condiţia că acestea să fie precedate de multă muncă şi răbdare. Pentru cocoş însă, prognoza nu este la fel de optimistă, pentru că în mod tradiţional anul care coincide cu semnul nativului este considerat un an nefast, conform romanialibera.ro.

Cum este Cocoşul în Horoscopul Chinezesc?

Cocoşul este cel de-al zecelea semn al zodiacului chinezesc. Potrivit tradiţiei, ordinea zodiilor este inspirată din ordinea în care animalele spirituale simbolice s-au arătat în faţă lui Buddha. Cei născuţi în anul cocoşului sunt persoane cu un puternic simt al observaţiei, muncitori, plini de resurse, curajoşi şi talentaţi. Se poate spune că aceştia se numără printre cei mai carismatici şi atractivi nativi ai zodiacului chinezesc.

De asemenea, Cocoşii se simt în mediul lor doar atunci când sunt înconjuraţi de mulţime, de aceea tind să aibă grupuri mari de prieteni şi preferă carierele care îi pun în contact cu oamenii. În plus, cocoşii sunt persoane cu o stare generală de sănătate bună, activi şi interesaţi de sport şi mişcare, în mod special drumeţii şi înot, conform Horoscop.Onlines.ro. Aceştia tind să sufere de probleme de sănătate cu o ciclicitate de 12 ani, când faptul că se află sub propriul semn îi sensibilizează la influenţa aşezării nefavorabile a astrelor.

Este important de menționat și faptul că ultimul an al Cocoşului a fost în 2005, iar după cel din 2017, următorul este marcat în calendarul astrologilor specializaţi în horoscop chinezesc începând cu dată de 28 ianuarie 2029.

Anul 2017 în Horoscopul Chinezesc – anul Cocoşului de Foc

În general, astrologii cad de acord că anul 2017 va fi unul mai bun decât cel care a trecut. Copiii născuţi sub semnul cocoşului de foc sunt de încredere şi au un simt puternic al timpului şi responsabilităţii. Anii cocoşului sunt în general o combinaţie de corectitudine, dreptate şi eficientă logistică de aceea sunt în mod special benefici persoanelor din domeniul administrativ, militar sau forţelor de poliţie.

În plus, anul Cocoşului are particularitatea de a fi dominat puternic de un sigur element reprezentativ. Ca şi Şobolanul şi Iepurele, Cocoşii au trăsătură de a fi definiţi de un singur element, fără influenţa elementelor ascunse cum este cazul celorlalte zodii. Acest aspect îşi pune clar amprenta asupra anului guvernat de zodia cocoşului, în sensul că acesta depinde puternic de elementul de baza de care este ataşat.

Cu toate că rotaţia ciclică a lunilor şi chiar cea a zilelor aduce continuu diversitate fluxului energetic între cele 5 elemente, predomină puternic elementul guvernant al ciclului anual. Un an predominat puternic de un singur element este un an considerat pe de o parte un an atipic, al fenomenelor ieşite din sfera comunului, dar pe de altă parte un an al dezechilibrului. Asemănător celui în Feng Shui, echilibrul între elemente este cheia armoniei într-un zodiac chinezesc.

Horoscopul Chinezesc 2017 spune că va fi un an al schimbării pentru cocoşi

Astrologii prezic că anul 2017 va fi un an al efemerului pentru cocoşi. Alegerile personale vor influenţa balanţa mai puţin decât în alţi ani, astrele preluând puternic frâiele destinului nativilor din această zodie. Chiar dacă anii simbolului zodiacal sunt consideraţi ani nefaşti pentru nativi, anul 2017 nu trebuie să fie neapărat un an prost pentru cocoşi. Totul se va reduce la capacitatea membrilor acestei zodii chinezeşti de a fi precauţi şi calculaţi.

Cocoşul, previziuni în materie de dragoste în 2017

Anul 2017 va fi unul în care cocoşul va avea puţin noroc în dragoste, iar pentru cei care aruncă precauţia pe geam, ghinionul bate la uşa. Nu este cel mai potrivit an pentru a începe o relaţie, însă nativii acestei zodii care se află deja în relaţii pe termen lung vor putea continua să menţină armonia în cuplu dacă acordă o atenţie sporită partenerului. Astfel, gesturile, acţiunile, sentimentele şi pasiunea sunt toate amplificate la maxim sub semnul focului care guvernează anul 2017. Este un an în care o relaţie abuzivă poate degenera şi mai puternic, dar şi anul în care o relaţie stabilă, bazată pe sentimente puternice poate ajunge la nivelul următor.

Într-un sens sau în altul, este clar că viaţa romantică a cocoşilor în anul care urmează va fi una sub semnul extremelor. În anul 2017 cocoşii se pot aştepta la relaţii bune cu Dragonul şi Şarpele şi relaţii proaste cu Iepurele, Câinele şi alt Cocoş.

Cocoşul, previziuni în privința carierei în 2017

Când vine vorba despre carieră, previziunile sunt în principal pozitive. Cocoşii nu trebuie să se aştepte că se vor plictisi în această perioadă pentru că elementul focului îi va umple de energie productivă şi îi va propulsa în carieră dacă sunt pregătiţi să profite de această oportunitate. Există şanse mari să apară provocări pentru care cocoşii vor fi excelent pregătiţi şi care îi vor ajuta să iasă în evidenţă. Anul 2017 este ocazia ideală pentru că nativii acestei zodii chinezeşti să se facă remarcaţi atât de şefi, cât şi de membrii echipei.

Cocoşul şi banii în 2017

În ceea ce priveşte segmentul financiar, vor avea de câştigat doar cei care acţionează rapid. Este recomandat că datoriile să fie plătite din timp în 2017 pentru echilibrul dintre bunăstare materială şi îngroparea în datorii este foarte precar în această perioada. Atunci când cocoşii au bani disponibili, este de preferat să prioritizeze plata datoriilor.

Cocoşul şi sănătatea în anul 2017

În general, anii care coincid cu simbolul sub care suntem născuţi sunt consideraţi ani nu tocmai buni pentru sănătate. Pentru a se feri de influenţă negativă a dezechilibrului dintre elemente, cocoşii trebuie să acţioneze cu maximum de precauţie. Chiar dacă energia fizică şi mentală pare că debordează, acesta este anul în care nu este recomandat efortul fizic prelungit sau sporturile extreme. De asemenea, trebuie să aveți în vedere începerea unei diete sănătoase, dacă vă doriți să vă simți mai bine.

Foto: 123rf.com

Citește și:

Anul 2017, Anul Cocoşului de Foc – Idei Feng Shui pentru masa de Crăciun şi Revelion

Cum alegi alegi globulețele pentru bradul de Crăciun? Iată câteva idei ingenioase

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber