2.700 de alergători la Crosul roz Casiopeea

2.700 de alergători la Crosul roz Casiopeea

Aproape 2.700 de adulți și copii au participat la Marșul și Crosul Casiopeea împotriva cancerului la sân, eveniment sportiv și umanitar ajuns la cea de-a IV–a ediție.

Cu fondurile strânse din taxele de participare vor fi achiziționate proteze mamare, urmând a fi donate de către Asociația Casiopeea unor femei care au suferit o mastectomie.

La startul Marșului și Crosului Casiopeea s-au aliniat și trei dintre cele mai apreciate persoane publice din teatru și televiziune: Medeea Marinescu, Monica Davidescu și Florentina Opriș, îmbrăcând tricoul roz al luptei împotriva cancerului mamar.

Ambasadoarele crosului susțin promovarea sportului pentru sănătate și au alergat alături în cursa femeilor, în spiritul solidarității umane.

Organizat în trei ediţii în Bucureşti (2010, 2011, 2012) şi în doua ediţie în Braşov (2012, 2013), evenimentul Marşul şi Crosul Casiopeea împotriva cancerului la sân' a mobilizat până în prezent peste 11.000 de persoane.

La încheierea acestei ediții, Asociația Casiopeea va putea dona 250 de proteze mamare. Fondurile strânse din taxele de participare vor fi folosite în totalitate pentru achiziţionarea acestor proteze mamare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri